BZ Press Blog

reklámállvány
Közzétéve: 2021.01.15.

A nyomda és reklámállvány - a mobil promóció fenegyereke

A reklámállvány olyan hatékony marketingeszköz egy-egy reklámhadjáratban, mellyel pillanatok alatt felhívhatod magadra a figyelmet, informálhatsz, megnyerheted, de el is riaszthatod a vásárlódat. Ha nem vagy biztos a dolgodban, mielőtt megírnád az e-mailt a nyomda számára, olvasd el cikkünket. Talán lesz benne olyan információ, mely hasznodra válhat.

A mobil display természetét leginkább a böngészőben felugró pop-up ablakhoz tudnám hasonlítani. Szembetűnő és bár ki lehet kerülni, de mire ez megtörténik, a terméked, szolgáltatásod vizuálisan hatott: üzenete beégett a vásárló retinájába, és ott munkálkodik agyának tekervényeiben. De ahhoz, hogy ez az offline pop-up tényleg jól működjön, nem elég, ha a digitális nyomda jól dolgozik. A reklámállványt meg kell tervezni a legkisebb részletre is odafigyelve – aztán jöhet az online nyomda!

Hatékony, olcsó, alázatos – ez mind a reklámállvány

Bannerállványunk ez a csendes, de annál markánsabb brand-képviselő pontos konstrukciót igényel nem csak felépítését, méretét, hanem grafikáját illetően is. A mobil displaynél elengedhetetlen a könnyű kezelhetőség, a biztonságos, masszív, de könnyű vázszerkezet. A jól átgondoltan, egyértelmű, egyszerűen átlátható szisztéma szerint tervezett és hibátlanul nyomtatott Roll-up-ok, X-bannerek kifogástalanul működő, olcsó képviselőid lesznek.

Mire figyelj a Roll-up-ok, X-bannerek, promóciós állványok tervezésénél

Mint minden propagálásnál, a reklámállványoknál is elengedhetetlen pár kitétel. Lehet a nyomdatermék kisméretű asztali reklámállvány, kis, közepes vagy nagyméretű, egyoldalas vagy kétoldalas X-banner és Roll-up is.

Legyen a reklámállványod jó minőségű!

Ha szeretnéd, hogy a márkád, terméked, szolgáltatásod népszerű legyen, ne add alább! A könnyű, fényzáró, tükröződésmentes felület, a stabil vázszerkezet, a könnyű kezelhetőség, a nyomat stabil rögzíthetősége és a hordozhatóság a BZ Press nyomda részéről evidens.

Márkaüzenet a poszteren, nyomaton – ne légy unalmas!

A minőségi reklámállványok nyomatainak profi grafikai, tipográfiai megoldásai alapvető fontosságúak. A kép, a színek mind kulcsfontosságúak, ezek adják meg az egész történet „dramaturgiáját”. A szöveg olvasható kell, hogy legyen, mivel muszáj egy szempillantás alatt hatnia. A márkatudatosság, termék, szolgáltatás értékeinek hibátlan közvetítése művészet: jó grafikus és korrekt digitális nyomda nélkül kivitelezhetetlen!

Könnyű szállítás, pofonegyszerű szerelhetőség, tárolhatóság

Mérvadó, hogy a mobil display pikk-pakk kihelyezhető és elpakolható legyen, egyszerűen lehessen tárolni, megvédve a környezeti hatásoktól. Rendelj nyomdánktól reklámállványt, hordtáskát is kapsz. Könnyen, biztonságosan szállíthatod. Tekerd fel, csukd össze és vidd! Ha weboldalunkon nem találtad meg a számodra kielégítő megoldást, kérünk, írj e-mailt, a BZ Press online nyomda áll rendelkezésedre.

További cikkek