BZ Press Blog

plakát
Közzétéve: 2020.12.12.

Itt a tavasz - a plakátragasztók kihúzzák létráikat

Itt a tavasz, hamarosan megérkeznek az első fecskék, dübörögnek az új reklámhadjáratok – a plakátragasztó kisiparosok friss csirizt kevernek és új életre kelnek a megtépett plakátok. Ahogyan rólunk lekerülnek a télikabátok, a kültéri reklámokról leolvad a hó – új ruhát, új plakátot öltenek.

A reklámkampányok szárnyat bontanak, égig repülnek vagy alábuknak…Az online nyomda postafiókja tele lesz kültéri, nagyformátumú plakátnyomtatás iránt érdeklődő e-mailekkel. A digitális nyomda gépei felzümmögnek! A cégek szem előtt lévő helyet keresnek a poszternek, ahol megtelepedve minél gyakrabban, minél több embert elérve felhívhatják a figyelmet termékeikre, szolgáltatásaikra.

Biztos minden rendben van a plakátod körül?

Egy igazán profi hirdetményhez önmagában roppant kevés az elhatározás és a lendület. A kültéri plakátot rengetegen megnézik, már ha ideális helyre biggyesztetted, kifogástalan az üzenetértéke, és tud újat mutatni. A falragasszal olyan csatornába viheted a kommunikációt, melyből a fogyasztó egész egyszerűen nem tud szabadulni.

A marketing és a nyomda

Egy jó marketinges szakember aranyat ér! Az ő koordinációja gyakran nélkülözhetetlen ahhoz, hogy jól vagy egyáltalán dolgozni, működni tudjunk. A szolgáltatás marketing nélkül semmi. Ha te magad nem vagy jártas ezen a területen, vagy nincs időd, kedved, ésatöbbi, elengedhetetlen egy specialista!

A hirdetmény ideális helye

A tömegközlekedési eszközök, közlekedési csomópontok szinte az összes célpiac számára remek reklámfelületek, hiszen a társadalom szinte minden rétege megfordul itt.

Legyen a hirdetés stílusos

A kültéri plakát stílusának is alkalmazkodni kell a célcsoportodhoz. Nagyon fontos, hogy úgy ismerd a célpiacod szereplőit, mint a tenyeredet, különben csak elbeszélsz mellettük. Egy elegánsabb termékkampányhoz például lehet, jobb a monokróm, mint a színes nyomtatás.

A kevesebb több – legyen egyszerű, de hatásos!

Ne akarj mindent! A szószátyárság szükséges egy digitális nyomda blogbejegyzéseiben, de elfogadhatatlan egy plakáton. Sűríts! A plakáton sem az idő, sem a hely nem alkalmas hosszabb reklámszövegre!

Színvonal

Kiverheti az emberek szemét a plakátod, ha az inkább irritáló, mint tetszetős! Nem tetszhet mindenkinek az általad kiragasztott nyomtatás, de ha hozzáértő csapattal dolgozol és a digitális nyomda is jól végzi a dolgát, nagy az esélyed a sikerre!

Startra kész a nyomtatni kívánt plakát anyaga?

Akkor böngéssz kicsit nálunk, nézz körül digitális nyomdai szolgáltatásaink között, hátha a plakát és a nagyformátumú nyomtatás mellett rábukkansz egyéb, számodra szükséges nyomdai szolgáltatásra is. Aztán nyisd meg a nyomda kapcsolati űrlapját és írj nekünk. Állunk rendelkezésedre!

További cikkek