BZ Press Blog

díszdoboz
Közzétéve: 2020.08.07.

Az ezerarcú csomagolóeszköz

A csomagolás az igényes kereskedelmi ellátás nélkülözhetetlen eleme – számtalan követelménynek felel meg. A termék védelmére, praktikus tárolására, szállításának megkönnyítésére, az értékesítés elősegítésére szolgál, a fogyasztó igényeinek kielégítése mellett.

Anyaga lehet papír, fém, műanyag, üveg, textil, fa, egyéb. A csomagolás lehet intelligens is: passzív, aktív, indikátor. Ez a vásárlóbarát csomagolás legleglegje.

A digitális nyomdai termékek egyike

A csomagolást nyomdánk kissé szabadabban értelmezi, mint a szakszerű definíciók. Számunkra minden olyan digitális nyomdai termék mely véd és dekorál, egyenértékű a csomagolással, legyen az egy kirakatfólia vagy egy perforált vinyl autófólia. Fokozhat vagy ronthat a hatáson, emelheti vagy alááshatja a színvonalat.

A csomagoló eszköz reklámfelület, célzott üzenettel. Amolyan „kopogtató”, hiszen ez a legelső, amit a vásárló meglát. Akkor is, ha online vásárol és akkor is, ha nem virtuális polcokról válogat. Eszedbe jutott már, hogy az elsőrangú papírra nyomott, grafikailag jól megkomponált nyomdai termék, konkrétan a boríték és a levélpapír is „csomagolás”, komoly üzenetértékkel bír, rengeteget elárul rólunk, szolgáltatásainkról?

Nagyformátumú kommunikáció

Milyen nyomdai termék lehet értékes kommunikációs eszköz, mely „csomagolás”? Sorolom: öntapadó fólia, falmatrica, autófólia, tapéta, kirakatfólia, molinó, one way vision, citylight, roll-up. Bizony, ezek, bár nem felelnek meg a csomagolás védelmi szempontjainak, mégis csomagoló, és dekorációs eszközök.

Mennyivel esztétikusabb és produktívabb a kirakat, az üzlet „arca”, ha „becsomagoljuk”! Ráadás: egyúttal védjük is! A kirakatfólia, a perforált épületháló a nagyformátumú nyomtatott kültéri és beltéri digitálisan nyomtatott reklámok alapanyaga. Mindkét termék a digitális nyomda szívből ajánlott nagyformátumú nyomdai terméke. Rendkívül stabilan rögzíthetőek, ellenállnak a szél rohamainak, költséghatékonyak – kiállják az idő próbáját.

Falmatrica nyomtatás? Tapéta nyomtatás? Nagyon fontos, milyen környezetben élünk, dolgozunk és fogadjuk az ügyfeleket! A dizájn, a színek, a képek nagy hatással vannak ránk: negatívan vagy pozitívan, de befolyásolják a hangulatunkat – a vásárló, a kliens hangulatát is. Keresd online nyomdánkat, öltöztesd, csomagold be digitális nyomdánk segítségével a falakat, az üzletedet!

További cikkek