BZ Press Blog

reklámállvány Közzétéve: 2021.01.15.

A nyomda és reklámállvány - a mobil promóció fenegyereke

A reklámállvány olyan hatékony marketingeszköz egy-egy reklámhadjáratban, mellyel pillanatok alatt felhívhatod magadra a figyelmet, informálhatsz, megnyerheted, de el is riaszthatod a vásárlódat. Ha nem vagy biztos a dolgodban, mielőtt megírnád az e-mailt a nyomda számára, olvasd el cikkünket. Talán lesz benne olyan információ, mely hasznodra válhat.

Tovább olvasom
termékcímke Közzétéve: 2021.01.10.

Termékcímke-nyomtatás - a ragaszkodó márkajelzés

A termékcímke a hirdetési stratégia része! A nyomtatott szórólapok, plakátok, kültéri vagy beltéri hirdetések mellett egyik állandó főszereplő. Nem csak felteszi a koronát termékeinkre, hanem informál is. A színvonalas termékcímke nyomtatás elengedhetetlen, ha komolyan veszed a bizniszt!

Tovább olvasom
plakát Közzétéve: 2020.12.12.

Itt a tavasz - a plakátragasztók kihúzzák létráikat

Itt a tavasz, hamarosan megérkeznek az első fecskék, dübörögnek az új reklámhadjáratok – a plakátragasztó kisiparosok friss csirizt kevernek és új életre kelnek a megtépett plakátok. Ahogyan rólunk lekerülnek a télikabátok, a kültéri reklámokról leolvad a hó – új ruhát, új plakátot öltenek.

Tovább olvasom
digitális nyomtatás Közzétéve: 2020.11.09.

A verseny és a digitális nyomda

Nem szeretnék frázisokat puffogtatni, ráadásul senki előtt nem ismeretlen, hogy iszonyú nagy a verseny a szolgáltatási szférában. A mai kor ügyfele „öntudatra ébredt”. Ha a kliens nem látja rajtad az igyekezetet, ha mulasztasz, vagy nem működik a kommunikációd, azonnal búcsút int a kapufélfádnak. Evidens, hogy a pénzéért a maximumot kell nyújtanod.

Tovább olvasom
papír Közzétéve: 2020.10.20.

Digitális WC papír?

Kezdjük a csattanóval – ebben a WC papírt reklámozó humoros videóban tetten érhető, mennyire nélkülözhetetlen ebben a gépiesített, jobbára a virtuális térben létező világban egy olyan anyag, mint a papír. Nem a BZ Press Nyomda profiljába vágó termékről van szó, mindenesetre vannak kapcsolódási pontok nyomdánk és a film között: nyomtatás, papír, digitalizáció.

Tovább olvasom
nyomdaipar Közzétéve: 2020.09.19.

Kihagyhatatlan nyomdai szolgáltatások - kis- és középvállalkozások számára

A digitális nyomdák tekintélyes mennyiségű marketinganyagot nyomtatnak a kis- és középvállalatok számára. A profi cégek, szolgáltatók nem bízzák a véletlenre: tudják, egy reklám nem reklám. Persze mindig meg kell vizsgálni, hogy adott termék, szolgáltatás mely reklámeszköz révén a leghatékonyabb.

Tovább olvasom
díszdoboz Közzétéve: 2020.08.07.

Az ezerarcú csomagolóeszköz

A csomagolás az igényes kereskedelmi ellátás nélkülözhetetlen eleme – számtalan követelménynek felel meg. A termék védelmére, praktikus tárolására, szállításának megkönnyítésére, az értékesítés elősegítésére szolgál, a fogyasztó igényeinek kielégítése mellett.

Tovább olvasom
ajándék Közzétéve: 2020.06.01.

Ünnep? Köszöntsd digitális nyomdatermékekkel!

Add meg a módját – a digitális nyomdatermékek méltóak az ünnephez. A karácsony, az újév és általában az ünnepek remek alkalom, hogy ápoljuk kapcsolatainkat, és újakat építsünk ki. Mind a privát, mind az üzleti életben szinte elképzelhetetlen, hogy a jeles napok anélkül múljanak el, hogy ne fejezzük ki tiszteletünket, hálánkat, szeretetünket.

Tovább olvasom
papírok Közzétéve: 2020.04.22.

Csak egy papír! Csak egy papír?

Nagy gondban lennénk, ha egy gonosz varázsló gondolna egyet, és csiribú-csiribá, eltüntetné az összes papírt! Még egy incifinci A/10-es méretű papírfecni sem maradna, nem beszélve a többi szabványméretű nyomdai papírról! Meglepően nagy ribillióval kellene szembenéznünk, ha a papír köddé válna!

Tovább olvasom
szórólapok Közzétéve: 2020.03.14.

A jó plakátnak szórólapnak lelke van!

A BZ Press Nyomda online digitális nyomda. Egyik alapszolgáltatása a szórólap készítés, ezért legyünk nagyvonalúak, és tekintsünk el attól az „aprócska” ténytől, hogy a szórólap nem ugyanaz, mint a plakát. Tény, hogy mindkettő nyomdai termék. Igaz, hogy mindkettő a vizuális kommunikáció, a hirdetés klasszikus, offline eszköze.

Tovább olvasom
színek Közzétéve: 2020.02.10.

Színnel él az ember - ésszel használja

Amióta online nyomdai szolgáltatást végzünk, számtalan nyomdai termék került ki a kezünk, gépeink alól. Mivel az ügyfél kívánsága szent (néha érthetetlen, de mindenképpen sérthetetlen), ha nem kivitelezhetetlen, a BZ Press Nyomda a kívánalmak szerint oldja meg feladatait. Akkor is, ha az (szerintünk) rettentően félresikerült produktum.

Tovább olvasom