Felületnemesítés – fényűző, feltűnő nyomdai eljárás!
Ha a csillagokat szeretnénk eladni, arra bizony nem elég a hétköznapi nyomdatermék! A jó bornak is kell cégér, no de milyen az a cégér?
A rangos, különleges jellemzőkkel bíró, elismert termékek, exkluzív szolgáltatások számára kötelező a maximalista marketing, a promóció a nyomdatermékek terén is. 

A luxuscikkeket, elsőrendű szolgáltatásokat igénybe vevő kliensek kivétel nélkül ragaszkodnak a nemes felülethez, nyomdaipari termékekhez, különben észre sem vesznek bennünket, vagy ha mégis, annál rosszabb… Mert milyen üzenetértéke van egy igénytelen nyomtatott anyagnak, ha nem képviseli a márkádat?
Ezt a kimondatlan, ám egyértelmű elvárást minden részletre kiterjedően ki kell szolgálni a cégednek – hiába príma a portékád, ha a kommunikációd pocsék.


Felületnemesítő nyomdai eljárások – és az alapok

1. Papírminőség
Kezdjük az elején! Mielőtt nekifognánk a nemesítésnek, alapozzuk meg azt! Tisztázzunk néhány alapvető dolgot! Az igazán kifogástalan promóciós nyomdai terméknél kulcsfontosságú a papírminőség.
A legelső, mondhatni kutyakötelesség, hogy olyan papírra nyomtattasd a névjegykártyádat, katalógusodat, brosúrádat, szórólapod, ajándékutalványod, hogy hűen tükrözze az általad képviselt márka minőségét.
Érdeklődj, milyen papírt javaslunk, mint szakértő digitális online nyomda – segítünk választani, milyen vastagságú, típusú papírra készüljön a digitális nyomtatás. 

2. Grafika 
Hiába a tökéletes nyomtatás, ha a nyomtatni kívánt anyagod grafikája kívánnivalót hagy maga után. Kell a jó grafikus! 

3. Szöveg
Mire figyelj még, mielőtt a nyomdához fordulsz? A legjobb digitális vagy ofszet nyomat sem megfelelő, ha a marketingszövege rossz. Alkalmazz kreatív marketingszöveg-írót, aki a megfelelő módon tudja megszólítani a célcsoportodat. Így válhat már a reklámanyagod is presztízstermékké ezzel a digitális nyomdatermékkel. 

4. Arany, ezüst, gyémánt! Nemes színű nyomatok
Add meg a módját! Készíttess az online nyomdával arany, ezüst, réz, bronz reklámanyagot. Vigyázz, nehogy túllőjj a célon – hallgass a grafikusra, nyomdára! 

5. Matt és fényes ofszet lakkozás
Ezzel a nyomdai eljárással az online nyomda elérheti, hogy igazán esztétikus és tartós legyen a nyomat. A matt és fényes lakk sokat dob a végeredményen.

6. UV lakkozás
Ha a katalógusok, prospektusok, mappák, roll-up nyomatok, étlapok, plakátok felületének csak egyes részeit szeretnéd fényessé tenni, annak sincsen akadálya. 

7. Prégelés, dombornyomás – a felületnemesítés netovábbja
Különleges effektek, látványosan, szemet gyönyörködtetően emelik ki marketingterméked.
A prégelés során a nyomda vékony fémes fóliát présel az anyagba. A dombornyomással motívumokat, betűket emelhetünk ki vagy süllyeszthetünk a papírba. Borítókon, névjegykártyákon kiváló, ha kellő vastagságú a lap.
Vár az online nyomda – bearanyozzuk a napodat!
Az igazán szép nyomdai termék jó első benyomás, annak bemutatása, hogy tőled valóban kifogástalan, nívós terméket fog kapni a vásárlód.
 
Top