Autó mágnes, ami több póluson szippantja magába az érdeklődőket!

Többször felhasználható, rugalmas lehetőségekkel kecsegtető igazi jolly joker reklámeszköz. A mágneses autófólia igényeidnek megfelelően bárhol és bármikor felhelyezhető, illetve levehető, ráadásul nem csak marketinges jellegű megjelenítésre alkalmas. Nem károsítja az autó fényezését, plusz remekül felveszi a harcot az időjárás viszontagságaival szemben. Logó, információközlés, céges elérhetőség – autó mágnessel ezek egyszerűen kivitelezhetőek és látványosan megoldhatóak!

Matricával és fóliával a tuti sikerért!

Unod az ezüstösen csillogó karosszéria elemeket? Jó hír lehet, hogy a szivárvány bármely színében újragondolhatod gépjárművedet! Ilonka néni a szomszédból rá sem fog ismerni az elképesztő átalakuláson átesett autódra! Az egyhangúság műhelyünkben abszolút nem opció! Minőségi alapanyagokkal, extra odafigyeléssel, nagy adag marketinges szemlélettel (céges átalakulás esetében) és ámulatba ejtő technikákkal ejtjük rabul a hozzánk betérők szívét! Autómatricában, tervezésben, digitális, fotóminőségű nyomtatásban, illetve felrakásban is profik vagyunk! Ha felénk hoz az utad, bátran le is tesztelhetsz bennünket!

Cégvezetőként a kanyarokra is fel kell készülnöd!

Vállalkozóként ne annyiban merüljön ki a marketinged, hogy a pénztárgép mellett porosodásig dugdosol 2-3 kósza névjegykártyát! A vállalkozás menedzsmentben kulcsfontosságú szerepe van az olyan, jól megválasztott kiegészítő lehetőségeknek, mint például az autófólia vagy az autó mágnes. Méltó vetélytársa lehetsz ezzel a konkurenciának, hiszen azon túl, hogy arculatod és márkád szintet lép, a befektetés hatására céged a fék helyett, a gázpedállal fog szorosabb barátságot kötni.

Ugye nem akarod, hogy az autómotorod a nemtörődömséged miatt hördüljön fel?

Ez a fajta figyelemhiány egy pillanat alatt diagnosztizálható, és szintén egy tizedmásodperc alatt orvosolható. Egy szépen kivitelezett autódekoráció tekintetek ezreit képes magába szippantani. Az extra, szemet gyönyörködtető megjelenés ráadásul olyan reklámeszköz, ami ütős és egyben költséghatékony is. Szerepe olyan, mint egy kiváló vizuális érzékkel megszerkesztett szóróanyagnak, annyi különbséggel, hogy az autódekoráció időtállóbb, strapabíróbb, és hosszú távon sokkal, de sokkal olcsóbb.

Ha nincs kifli, egyél zsemlét!

Azaz bátran alkalmazkodj az aktuális trendekhez! A fehér színben pompázó puttonyos járgányaid tökéletesen alkalmasak arra, hogy árut szállítsanak A-ból B-be, de vajon arra mennyire alkalmasak, hogy márkád hitvallását és minőségét a külcsínyükkel magabiztosan képviseljék? A céges autók remek reklámfelületek – így hát ne feledd, hogy némán, színek, szövegek és betűk nélkül nem tudsz új, potenciális vásárlókat szerezni. Mutasd be magad a sztrádán! Telefonszám, logó, szolgáltatás! Ki tudja, lehet, hogy pont Kecskemét határában sikerül megnyerned magadnak a következő megrendelést! Próbáld ki! Legyen olyan autóparkod, amire elégedettségtől csillogó szemekkel nézel! Speciális, autókra kifejlesztett fóliáink nem ismernek lehetetlent, ha látványvilágról van szó! Óriási szín- és anyagválasztékot biztosítunk bármely megrendelői igényre! Fényes vagy matt felületekre, illetve akár ponyvák színesítésére is megoldás lehet az autódekoráció. Képzeletednek mi nem szabunk határt! Ha kell, technológiákat kombinálunk, ha kell, alkalmazkodunk, ha kell, egyedit gyártunk! Munkánkra garanciát vállalunk, hisz nálunk a több éves tartósságra vállalt munka nem csak reklámfogás, hanem a kőkemény, kompromisszumokat nem ismerő valóság.

Négy kerékkel a kirkatban

Gurulj be a történelembe – vagy legalábbis a munkahelyi parkolóba magabiztosan!

A filmipar olyan ikonikus autó óriásai után, mint a Batmobil, Kitt (Knight Rider) vagy Bumble Bee (Transformers) vésd be magad a konkurenseid és az utca emberének képzeletébe egyedileg dizájnolt gépjárműveddel, céges autóddal! Az autógyárak futószalagjai egy kaptafára ontják ki magukból a tucatot, az átlagost. Ahelyett, hogy egy egészen elvetemült ötlettel tűnnél ki a sorból (pl.: egy ötödik kerékkel) legyél igazi kreatív nagyágyú és tedd le a voksod egy pazar autómatrica vagy egy extravagáns autófólia mellett.

Ajánlatkérés