BZ Press Blog

ajándék
Közzétéve: 2020.06.01.

Ünnep? Köszönts digitális nyomdatermékekkel!

Add meg a módját – a digitális nyomdatermékek méltóak az ünnephez. A karácsony, az újév és általában az ünnepek remek alkalom, hogy ápoljuk kapcsolatainkat, és újakat építsünk ki. Mind a privát, mind az üzleti életben szinte elképzelhetetlen, hogy a jeles napok anélkül múljanak el, hogy ne fejezzük ki tiszteletünket, hálánkat, szeretetünket.

Egyenlet, melyet mindenki ismer! Karácsony = Szeretet + Jézuska + öröm + találkozások + ajándék + dísztasak + karifa + rántott hal + beigli + otannenbaum + Grincs/Reszkessetek… + üdvözlőlapok (dísztasak, csomagolópapír, díszdoboz…) Az üzleti szférában okkal fektetünk nagy hangsúlyt az ilyenkor szinte kötelező formalitásra – az üdvözlésre, online, és/vagy offline. Mondhatnánk, hogy csak reklámfogás, de nem kötelező, és ezt tudják a kliensek is. A köszönetnyilvánítások az ügyfelek és a szolgáltató röpke, de jóleső találkozásai. „Nem felejtettelek el, gondolok rád, számíthatsz rám.”

Képeslap, dísztasak, csomagolópapír, ezüst, arany, trendi – szemnek, szívnek ingere!

A szeretet ünnepe sem maradhat el ajándékok, karácsonyi üdvözlőlapok, köszöntőkártyák nélkül. Sokan nem csak virtuálisan, hanem kézzel foghatóan is leróják tiszteletüket. Éppen ezért az ünnepek előtti időszak különösen pezsgő ciklus a digitális nyomda berkeiben. Az online nyomda számtalan megrendelő e-mailt fogad, éjjel-nappal folyik a színes nyomtatás.

A digitális nyomda ősz végére már számtalan színes karácsonyi terméket produkál. Az online nyomdai szolgáltatások zömét a karácsonyi, újévi képeslapok, színvonalas, egyedi, különleges meghívók, üdvözlőkártyák, dísztasakok képezik. Ezerféle stílusban folyik a digitális nyomtatás – hihetetlenül széles a nyomdai termékpaletta: italos és egyéb dísztasakok, csomagolópapírok, díszdobozok, kötözők… A teljesen egyedi, személyre, szolgáltatóra, termékre szabott nyomtatás sem ritka a decemberi online nyomdai szolgáltatások körében.

Számtalan téli program népszerűsítése történik offline, plakáton, szórólapon – szerencsére a digitális nyomtatás segítségével elképesztően gyorsan eleget tudunk tenni a színes nyomtatványokra áhítozóknak. Megfigyelhető, hogy a reklámokra jellemző egyik legfontosabb kritérium, a figyelemfelkeltés akár háttérbe is szorul, hogy teret engedjen az elegáns, szép, a luxust, a gazdagságot idéző dizájnnak.

A nyomtatott marketing a kisvállalkozások körében karácsonykor, majd az újévi leárazások alkalmával is népszerű. A digitális nyomtatás költséghatékony, kisebb mennyiségű nyomtatvány előállítására is optimális. Az online nyomdai szolgáltatás gyorsan, precízen, zökkenőmentesen lebonyolítható. Az online anyagleadást követve – megfelelő anyagleadási paraméterek mellett! – akár már a következő napon kezedbe veheted az online nyomdai szolgáltatások újabb remekét.

Anya, apa! Nyisd meg a „gémélt”!

A világháló gyökeresen átformált szinte mindent – jobbára csak virtuálisan köszöntjük egymást. De kétség nem férhet hozzá, hogy sokkal nagyobb értékkel bír egy szép nyomtatott képeslap, melyre még hetekkel később is ránézhetünk, kézbe vehetjük, eltehetjük emlékbe, mint egy online köszöntés, amit egyetlen pillantás után általában „deletézünk”…

További cikkek