BZ Press Blog

papír
Közzétéve: 2020.10.20.

Digitális WC papír?

Kezdjük a csattanóval – ebben a WC papírt reklámozó humoros videóban tetten érhető, mennyire nélkülözhetetlen ebben a gépiesített, jobbára a virtuális térben létező világban egy olyan anyag, mint a papír. Nem a BZ Press Nyomda profiljába vágó termékről van szó, mindenesetre vannak kapcsolódási pontok nyomdánk és a film között: nyomtatás, papír, digitalizáció.

Csak kattintanod kell - nyomatjuk!

Ez egy digitalizált világ, ahol pár kattintással elérhető bármilyen színvonalas, személyre szabott termék, például a színes nyomtatott katalógus, levélpapír, boríték, szórólap vagy akár az öntapadós termékcímke. Ezért (is) logikus, hogy ezek a nyomdatermékek reneszánszukat élik. Az online digitális nyomda számtalan előnye közül talán ez a legfontosabb az ügyfelek számára: egyetlen elvesztegetett pillanat sincs, hiszen nem szükséges a személyes jelenlét ahhoz, hogy hozzájussanak álmaik digitálisan nyomtatott termékeihez.

Tartsd a szintet - üzenj elegánsan!

Az ügyfelet tisztelő, magára valamit is adó cég ragaszkodik az elsőrangú márkaközvetítéshez. Ennek elengedhetetlen eszközei, kommunikációs és információs csatornái az online digitális nyomdatermékek: brosúra, katalógus, névjegykártya, levélpapír, boríték, hajtogatott szórólap. Mennyivel ösztönzőbb és közvetlenebb az amúgy rideg és személytelen kapcsolat, ha több érzékszervünk kapcsolódhat be! Egy komoly, szép meghívó elegáns borítékban szó szerint az üzleti partner keze ügyében van – nem helyettesíthető mással. Ez nem csak gesztus az ügyfél felé, hanem komoly, minőségi promóció, márkaüzenet.

Az online nyomdai szolgáltatások alapkínálatai közé ezért tartozik a színes szórólap készítés, prospektus nyomtatás, levélpapír, boríték nyomtatás, névjegy nyomtatás – szükség van rá!

Otthon, család, szeretet - írjunk apának!

Sőt! Nem csak az üzleti, hanem a privát életben is nagy súlya van annak, hogy a személyes köszöntőbe mennyi a befektetett energia, idő. Nagy érzelmi pluszt jelent, ha az üzenet szép borítékban érkezik, és igényes levélpapírra íródik. Hogy mekkora érzelmi ereje lehet egy nyomdai terméknek, konkrétan a levélpapírnak, arra bizonyság eme remek, szívhez szóló videó, Levelek apának címmel.

Figyelem! A filmecske erősen alkalmas az érzelmek befolyásolására!

További cikkek