Céglogós, egyedi arculattal felvértezett jegyzettömb – fel kell rá figyelni!

Kedvelt és tökéletes reprezentációs, dekorációs reklámalkalmatosság a céglogós jegyzettömb. Kedvelt nyomdai szolgáltatás, hiszen az ajándékba kapott felíró tömb, még ha nem is használják, pusztán az íróasztalon hever, akkor sem kacat – az iroda dísze is lehet! A céglogós jegyzettömb a brand építéshez potenciális építőanyag.Kedvelt és tökéletes reprezentációs, dekorációs reklámalkalmatosság a céglogós jegyzettömb. Kedvelt nyomdai szolgáltatás, hiszen az ajándékba kapott felíró tömb, még ha nem is használják, pusztán az íróasztalon hever, akkor sem kacat – az iroda dísze is lehet! A céglogós jegyzettömb a brand építéshez potenciális építőanyag.

Jegyzettömb nélkül lehet! De érdemes?

Persze hogy érdemes! Egyetlen üzlet sem megy csődbe, és egyetlen háztartás sem hullik szét, ha nincs ez a praktikus jószág. Viszont… Nagyobb eséllyel felejtik el cégünket, ha más módon nem volt lehetőségünk nyomot hagyni a reménybeli partnernél. A boltban pedig nem vásárolunk kelkáposztát, mert otthon, amikor hirtelen eszünkbe jutott, nem találtunk egyetlen fecnit sem, amire felírjuk.

Az igényes szórólap természete

A minőségi papírra nyomtatott hírverés arculati elvárásai: vizuálisan figyelemfelkeltő, megragadó, könnyen olvasható. A makulátlan nyomtatási minőség, elsőrangú nyomdai papír is kritérium. A szórólapról első ránézésre megállapítható mennyire értékes az üzenet, amit hordoz, azaz egy pillantás alatt elárulja a vásárlónak mennyire értékes termékhez, szolgáltatáshoz, programélményhez juthat – így nem végzi színes szórólapunk rögtön a szemétben, vagy a kandallóban.

A offline és az online promóció lelke a reklámszöveg. Teljesen mindegy hogy ofszet nyomtatással, vagy digitális technológiával zajlik a szórólap nyomtatás, a laikus számára nincs szemmel látható különbség. Ha szép színekkel ékes a szórólap, szuperek a betűk, jól olvasható a hirdetésszöveg – fél siker. A kifogástalan nyomtatási minőségre a príma papír teszi fel a koronát.

Milyen jegyzettömböket készít nyomdánk?

Olyat, ami nem esik lapjaira az első nagyobb sóhajtásnál. Az általunk előállított produktumra – általában ofszet papír a jegyzettömb anyaga – lehet írni, szemben azokkal, melyek kényesek, fényesek, origamizni is remekül lehet velük, viszont azt, amire hivatottak nem képesek teljesíteni.

Nedvszívó képességük is príma! Nem mintha itatósnak szeretnénk használni, viszont a felíró tömb a gyors reagálások terepe. Kinyit, felír, becsuk. Ha a nedvszívó képesség kívánnivalót hagy maga után, és előbb csukjuk össze, mint ahogy a tinta megszáradna, a jegyzettömb hamarosan pacapályává válna.

A tartás rendkívül fontos

Ezért készítjük a borítót és a hátlapot keményebb, merevítést és tartást biztosító papírból.

Számviteli ügyintézőknek kockázott jegyzettömb, általános, vagy egyéb munkaterületen mozgó adminisztrátoroknak vonalas jegyzettömb dukál! Romantikusoknak, gyerekeknek egyedi, kreatív, halványszínű háttérminta emelheti a felíró tömb külcsínét. Remek ajándék nem csak üzleti ügyfelek, hanem barátaink, szeretteink számára is.

Jegyzettömb készítés

Várjuk kész jegyzettömbtervedet – nyomdánk az előre megtervezett egyedi jegyzettömb készítés, teljes tanácstalanság illetve határozott, ám csak elméleti síkon mozgó elképzelések esetén is segít, és készségesen nyomtat papírtömböket.

Nincs megkülönböztetés! Digitális nyomdánk az egyedi grafikával megbolondított koncepció és a puritánabb egyszínű, vagy akár teljesen fehér kocka jegyzettömb ellen sem ágál. Tudjuk, marketingeszközként, irodaszerként, és otthon is remekül megállják a helyüket – van igény rá. A 100 lapos jegyzettömb például folyamatosan slágertermék!

Értesz az alkalmazott grafikához? Mielőtt megijednél, biztosíthatlak arról, nem is kell! Elég, ha a mi grafikusunk profi módon – és nagyon gyorsan –, egy óra alatt elkészíti a mintát. A grafikai munkadíj 4600 Ft + áfa/óra, a jegyzettömb gyártási árak alább találhatóak.

Ajánlatkérés