BZ Press Blog

nyomdaipar
Közzétéve: 2020.09.19.

Kihagyhatatlan nyomdai szolgáltatások - kis- és középvállalkozások számára

A digitális nyomdák tekintélyes mennyiségű marketinganyagot nyomtatnak a kis- és középvállalatok számára. A profi cégek, szolgáltatók nem bízzák a véletlenre: tudják, egy reklám nem reklám. Persze mindig meg kell vizsgálni, hogy adott termék, szolgáltatás mely reklámeszköz révén a leghatékonyabb.

Ahogyan egy fecske nem csinál nyarat, úgy kevés lehet egy weboldal, vagy a szociális médiában lefuttatott kampány. Az összes kommunikációs csatornát ki kell használni, mely elviheti az üzenetünket a célcsoportunkhoz, és sikeresen építi a termék imázsát. A kis- és középvállalatok jelentős része él az offline reklám szinte korlátlan lehetőségeivel: nyomdai termékek garmadája várja, hogy életre kelve hírt adjon a potenciális ügyfeleknek rólunk.

Egyszerű és nagyszerű nyomdai reklámtermékek:

Névjegykártyák

Örömmel látjuk, hogy a hozzánk érkező e-mailek mellékleteiben egyre több az igazán színvonalas, szakemberrel megterveztetett névjegykártya. Az utóbbi időben gyarapodik azon ügyfeleink száma, akik belátják milyen fontos a minőség, még olyan apró nyomdatermék esetében is, mint a névjegykártya. A profi, nívós névjegykártya rendkívül fontos – meghatározó cégére az üzletnek –, amolyan első benyomás. A grafikai megoldások, a stílus mellett nagyban függ a kártya sikere attól, milyen papírra nyomtatja a digitális nyomda, illetve döntő, hogy fekete-fehér, vagy színes a nyomtatás. A digitális nyomda a minőségi névjegykártya nyomtatás szülőszobája.

Szórólapok, brosúrák, prospektusok, hajtogatott szórólapok digitális nyomtatása

Az igényes szórólap, brosúra, prospektusnyomtatás az online nyomdai szolgáltatások egyik tekintélyes szegmense. A nyomtatott reklámtermékek személyesebb, emberközelibb produktuma, hiszen kézzel fogható, van illata, „története”. Az online reklámokkal szemben megvan az az előnye is, hogy van ideje hatni.

Képeslap, levélpapír, boríték nyomtatás

Az üdvözlőlapok, levélpapírok, borítékok, a képeslap, az egyedi, márkaüzenetet magában hordozó arculattal bíró boríték, levélpapír nyomtatás öröm a digitális nyomda számára! Az így célba juttatott kuponok, ajándékok, ajánlatok jó eséllyel érik el céljaikat.

Matrica, termékcímke, plakát nyomtatás

A matrica, címke, plakát bel- és kültéren is a figyelemfelkeltés egyik leghatékonyabb módja, a színes nyomtatás mindennapos termékei. Rendezvények, szolgáltatások, márkapropagálásra tökéletes alkalmas marketingeszközök.

Az ügyfelek értékelik a megbecsülést – keresd őket offline is!

A digitális vagy ofszet nyomtatással előállított, postai úton kézbesített, papíralapú, „valóságos” megkeresés, üdvözlés, köszönetnyilvánítás, egyéb kapcsolattartás értéke egyre nő – reneszánszát éli. Ne hagyd ki a lehetőséget!

További cikkek