Ne a pörköltszaft díszítse a pólóidat!

Jó hír, hogy a pólónyomás lehetősége nem csak a szuperhősök kiváltsága. Ha vállalkozóként egy nagyobb szabású kiállításra, csapatépítőre vagy konferenciára mész, akkor egy céges logóval ellátott póló nagyot tud lendíteni a képviselt egység megítélésén. Természetesen –ilyen esetekben- egy hófehér inggel sem taszítod a szakadék szélére a képviselt vállalkozást, viszont megnyerőbb és szimpatikusabb megoldásként egy emblémázott felsőruházattal nehezen lőhetsz mellé!

Az egyedi pólónyomtatás egyébként nem attól lesz látványos, hogy a grafika a szemedhez passzoló színben kerül megtervezésre. Mint mindenben, itt is a MINŐSÉGEN van a legnagyobb hangsúly. Professzionális gépparkunk mellett több technológiával is simogatjuk pólóanyagaink érzékeny lelkét. A direkt nyomtatás, a direkt nyomtatás fehér alányomással, a flex fólia, illetve a nyomtatható flex technikája is a kisujjunkban van. Praktikussági és megrendelési szempontokat figyelembe véve hosszú távú, látványos végeredményeket engedünk csak ki a kezeink közül!

Ne festékpöttyök, hanem egyediség feszüljön a munkaruhádon!

Egy munkaruházatnak bizony rengeteg viszontagságos helyzetben kell bizonyítania. Sokszor sárban, esőben, koszban kell kiszolgálnia bennünket, így rendkívül fontos az, hogy a kényelmes megoldásokon túl, minőségi darabokban töltsük el hosszú munkaóráinkat. Az egységes munkaruházat emeli a vállalkozás presztízsét. Persze simán lehet egy elnyűtt pólóban villanyt szerelni, de sokkal professzionálisabb megoldás az, ha egy céges emblémával logózott jó minőségű felsőruházatban teljesítjük a megrendelői igényeket. Elmélyíti a bizalmat, megnyerő és abszolút hatásos reklámeszköz.

A vaktérkép csak földrajz órán nyerő!

Ugye neked is megvan az a szituáció, amikor a kedvenc pólód mintája a rendszeres mosás hatására vaktérképszerűen leválik? Először a közepéből hullik ki egy darab, aztán megjelenik rajta egy gigantikus repedés, végül országméretű pikkelyek kezdenek el lepörögni az anyagról. A gagyi minőségű nyomtatásnak köszönhetően vaktérkép rajzolódik a mellkasodra, ami valljuk be: se nem menő, sem nem gusztusos. Ha egy földrajz tanárral hozna össze az élet ebben a pólóban, valószínűleg tökéletesen be tudná lőni a Duna-Tisza közét.

Megfelelő körülményekkel a minőségért!

Ha nem akarod, hogy munkaruházatod feliratozása vagy emblémázása egy ázott talphoz hasonlítson, akkor szánd rá az időt arra, hogy profi csapattal dolgozz! Rengeteg szín és árnyalatkombináció, grafikák kis vagy nagy méretben, változatos anyagnyomtatási lehetőségek, precíz munka és megfizethető árak jellemeznek bennünket. Szolgáltatásunk egységet kovácsol a cégek megjelenésébe, és gondoskodik arról, hogy a vállalkozói élet adta nyilvános szereplések ne kudarccal, hanem őrületes sikerrel kecsegtessenek.

Textilnyomtatás

Legyen tekintélyt parancsoló megjelenésed, akárcsak Superman-nek! A kék-piros ruhában feszítő hősünk bizony tudja, hogy megjelenést illetően mitől „döglik a légy”. Köpeny, figyelemfelkeltő színek, saját brand – amiről ráadásul már messziről ordít az egyediség. Munkaruháján kifogástalan minőségű „S” betű hirdeti mesterségének címerét, amitől extrává, különlegessé és utánozhatatlanná válik a stílusa.

Ez a betűnyomat bizony nem bóvli gépek munkája. A színek élénkek, a kontúrok remekül kereteznek, ráadásul sehol egy zavaró repedés vagy egy silány minőséget felfedő kopás. Jól látható, a mintán egyetlen hétköznapi életből vett megpróbáltatás vagy extrém élethelyzet (pl: világmegmentés) sem fogott ki. Top minőség, páratlan gyártási technológia, professzionális fotóminőségű nyomtatás. Szuperhősünk ruhadesignját – az előbbi feltételeket teljesítve- akár mi is készíthettük volna, ugyanis nyomdánk a fenti elvárásokkal és magabiztos profizmussal valósítja meg a tökéletesen egyedi póló-, illetve ruhanyomatokat.

Ajánlatkérés