Blog

A nyomda és reklámállvány – a mobil promóció fenegyereke

A reklámállvány olyan hatékony marketingeszköz egy-egy reklámhadjáratban, mellyel pillanatok alatt felhívhatod magadra a figyelmet, informálhatsz, megnyerheted, de el is riaszthatod a vásárlódat.

Termékcímke-nyomtatás – a ragaszkodó márkajelzés

A termékcímke a hirdetési stratégia része! A nyomtatott szórólapok, plakátok, kültéri vagy beltéri hirdetések mellett egyik állandó főszereplő. Nem csak felteszi a koronát termékeinkre, hanem informál is.

Itt a tavasz – a plakátragasztók kihúzzák létráikat

Itt a tavasz, hamarosan megérkeznek az első fecskék, dübörögnek az új reklámhadjáratok – a plakátragasztó kisiparosok friss csirizt kevernek és új életre kelnek a megtépett plakátok.

A verseny és a digitális nyomda

Online digitális nyomda vagy webáruház, élelmiszerbolt vagy mozi, mindegy – mindenkinek fel kell vennie a kesztyűt, aki ebben a szektorban létezni akar.

Digitális WC papír?

Kezdjük a csattanóval – ebben a WC papírt reklámozó humoros videóban tetten érhető, mennyire nélkülözhetetlen ebben a gépiesített, jobbára a virtuális térben létező világban egy olyan anyag, mint a papír.

Kihagyhatatlan nyomdai szolgáltatások – kis- és középvállalkozások számára

A digitális nyomdák tekintélyes mennyiségű marketinganyagot nyomtatnak a kis- és középvállalatok számára. A profi cégek, szolgáltatók nem bízzák a véletlenre: tudják, egy reklám nem reklám.

Az ezerarcú csomagolóeszköz

A csomagolás az igényes kereskedelmi ellátás nélkülözhetetlen eleme – számtalan követelménynek felel meg.

Ünnep? Köszönts digitális nyomdatermékekkel!

Add meg a módját – a digitális nyomdatermékek méltóak az ünnephez. A karácsony, az újév és általában az ünnepek remek alkalom, hogy ápoljuk kapcsolatainkat, és újakat építsünk ki.

Csak egy papír! Csak egy papír?

Nagy gondban lennénk, ha egy gonosz varázsló gondolna egyet, és csiribú-csiribá, eltüntetné az összes papírt!

A jó plakátnak, szórólapnak lelke van!

A BZ Press Nyomda online digitális nyomda. Egyik alapszolgáltatása a szórólap készítés, ezért legyünk nagyvonalúak, és tekintsünk el attól az „aprócska” ténytől, hogy a szórólap nem ugyanaz, mint a plakát.

Színnel él az ember - ésszel meg használja

Amióta online nyomdai szolgáltatást végzünk, számtalan nyomdai termék került ki a kezünk, gépeink alól.

Vezetéknév Keresztnév Cégnév Telefon Email Termék megnevezése Ajánlatkérés leírása

Információk

Termékeink