Regiszterstancolt nyomdai árucikk – eszményi papírtermék

Sokaknak biztosan nem ugrik be elsőre, mi a fityfene az a regiszterstancolás. Nem csoda, hiszen ritkán jön szembe velünk ez a kifejezés – már ha jön.

És ha azt mondom: telefonos regiszter? Ugye, így már tudjuk? Nos, a regiszterstancolás a regiszteres nyomdai termék speciális vágási módja.

Kinek kell manapság a regiszteres nyomdai kiadvány?

Mindent digitálisan rögzítünk! Telefonszámok, címek, találkozók időpontjai, inspiráló idézetek, határidők, mindenféle fontos és kevésbé fontos emlékeztető – az összes adat, amire szükségünk lehet, általában elektronikus eszközeinkre van mentve. Vagy mégsem?

Persze, hogy nem! Ha valóban így lenne, már rég kihalt volna a regiszterstancolás, és nem találnánk az online nyomdai szolgáltatások között. De a papír szent és sérthetetlen – örökös adathordozó, bármilyen egyszerű és szerény portéka.
Ráadásul az elektronikai kütyükkel nem bír el mindenki (lásd. például idősebb korosztály), és/vagy nem is akar.  A vonalas telefonnal pedig ugye nem lehet adatot menteni.
És ott vannak a megrögzött grafománok, akik nem értenek a Word-höz, nincs laptopjuk, sem más elektronikai masinájuk, pedig nekik írni muszáj. Az ő dolgukat is megkönnyítik a regiszterstancolt nyomdatermékek.

Regiszterstancolás nélkül a telefonregiszterek, a speciálisabb noteszek, jegyzettömbök, füzetek, katalógusok, prospektusok, naplók, tervezők nehézkesen használhatóak. Mennyire idegesítő, amikor elővesszük sima noteszunkat és ész nélkül lapozunk, mert azonnal szükségünk lenne valami igazán fontos feljegyzésre. A regiszterstancolt nyomdai kiadvány remek segítség, mellyel összehasonlíthatatlanul könnyebbé válik az áttekinthetőség, ráadásul esztétikailag is emeli a nyomtatvány színvonalát. 

A vágási folyamat – semmi ördöngösség

A kinyomtatott, kötött nyomdai termékből a lapvágás során a margóból a stancológép precízen kivágja a felesleget. Ezzel elérjük, hogy szemmel láthatóan jól elkülönülő fejezetekre szeparálójának a lapokat. 

A kialakítás formája alakja, színe, mérete nyomdatermékenként más-más. Lehet teljesen letisztult, puritán vagy tiritarka.
A regiszterstancolt nyomdatermékek személyes és promóciós ajándéknak is ragyogóak! Ha valóban értékes és színvonalas, ráadásul személyes regiszteres árut szeretnél, kérj információt felületnemesítő eljárásainkról is. 

Fordulj az online digitális nyomda ügyfélszolgálathoz, azaz írj nekünk a kapcsolati űrlapon.

Top