Miért van szükségem cégtáblára?

Ha nem akarod a cégedet az örökkévalóságig egy láthatatlanná tévő köpeny alá száműzni, akkor ideje, hogy elgondolkodj a cégtábla lehetőségén. Ennek megkomponálására ezer meg egy lehetőség áll rendelkezésedre. Lehet kicsi, nagy, domború vagy fényeffektekkel megtűzdelt, a lényeg az, hogy a lehető legjobban alkalmazkodjon a környezete sajátosságaihoz.

De hogy mit is értünk ez alatt? Forgalmas sugárút mentén áll az üzleted? Egy szűk, már-már sikátorszerű utca közepén jegyzik a székhelyedet? Egy patinás sarki ingatlan a várad? Csak mert nagyon nem mindegy, hogy a vállalkozásod cégtáblája milyen körülmények között fog „lakni”. Nyilván a tábla alapvetően a vállalkozásod arculatát fogja fizikai formában is támogatni, de a szóban forgó reklámeszközödnek kompromisszumokat nem ismerve kell passzolnia a környezetéhez. Egy ici-pici tábla a város egyik legforgalmasabb kereszteződésében nem igazán vevőcsalogató. A marketinged egyik sziklaszilárd elemét készülsz megalkotni – ne ess abba a hibába, hogy a kapkodás miatt rossz döntéseket hozol.

Alapvetően rengeteg hiba szokott jelentkezni a cégtáblákkal. A legtöbbjük rosszul elhelyezett, átgondolatlan, helytelenül designolt, szörnyű tipográfiai érzékkel megalkotott darab. Olyanok, amiket még rákényszerítve se szívesen vennél észre. Jónak tartod magad a szakmádban? Büszke vagy a termékkínálatodra? Magas minőségű szolgáltatásodnak széles földön nincsen párja? Ha minőségi termékek, illetve szolgáltatások kötődnek a nevedhez, akkor ne hagyd, hogy az üzletdekorációd milyenségét a „minőség” ellentettjével jellemezzék. A silány színvonal szóval senki se szeret egy lapon szerepelni – hát… Te se erre gyúrj!

Ha biztosra akarsz menni, és elidegeníthetetlenül szeretnéd birtokolni a város leglátványosabb üzletdekorációjának címét, akkor csempéssz a látványvilágba egy kis „világosságot” vagy fényeffektet. A csillogó- villogó, fel-le futkorászó szövegek és feliratok, mindig jobban megragadják a tekintetet. A látvány mellett ez az apró kis praktika arra is kiváló, hogy vezesse az utca emberét. Hogy hova? Hát be hozzád, az üzletedbe. A világító reklámfelületek vibrálást adnak a térnek – kiemelnek, egyedivé tesznek. Ha ráadásul abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy grafikus segítségével tudod ezt a projektet abszolválni, és profi munkát készíttetsz, akkor a reklámeszközödnek vásárlásösztönző hatása is lesz. Ugye Te is szívesebben betérsz egy olyan üzletbe, amelynek a miliője melegséget és bizalmat áraszt? 

Legyél okos és előrelátó. Akár, ha egy kicsit szerényebb környezetű utcában van a boltod, akár egy extra forgalmas csomópont közepén – nincs az a helyzet vagy hely, ahol egy jó érzékkel „összerakott” cégtábla ne segítené az értékesítést. Sok apró döntés segít kialakítani a végső koncepciót. Mi illik hozzád, mi passzol a környezethez, milyen főbb színei vannak a vállalkozásodnak, modern látványvilághoz ragaszkodsz-e, kipróbálnád-e a fényeffektes megoldásokat… és még sorolhatnánk.

Az általunk készített cégtáblák egytől egyig magas minőséget képviselnek. Úgy is fogalmazhatnánk, hogy az általunk készített reklámeszközök a marketinges világ Stranger Things-e. Mindenki erről beszél, mindenki elámul rajta és határtalanul imádják. 

Az egészben a legjobb pedig, hogy akárcsak Gombóc Artúr esetében – a lehetőségek itt is a végtelen felé konvergálnak. Az ikonikus mesétől mindössze annyiban különbözik esetünkben a helyzet, hogy ét-, tej- és mogyorós csoki helyett mi a különböző anyagú reklámtáblákért vagyunk oda. Üveg, műanyag, fémes hatású, matt, selyemfényű darabok vagy 3D technikával hódító felületek – a lényeg mindig az lesz: hogy üzletdekoráción SOSEM érdemes spórolni.

Ha segíthetünk a megvalósításban – keress bizalommal!

Top