Termékcímke-nyomtatás – a ragaszkodó márkajelzés

A termékcímke a hirdetési stratégia része! A nyomtatott szórólapok, plakátok, kültéri vagy beltéri hirdetések mellett egyik állandó főszereplő. Nem csak felteszi a koronát termékeinkre, hanem informál is. A színvonalas termékcímke nyomtatás elengedhetetlen, ha komolyan veszed a bizniszt!

A címke adattartalma – a beazonosíthatóság törvényi követelmény

A termékcímke állandó szereplői a fogyasztóvédelmi törvény által megkövetelt információk, melyek minden alapvetően fontos tényről magyarul(!), egyértelműen és közérthetően tájékoztatják a fogyasztót. Ez természetesen más és más, attól függően, hogy a termék milyen felhasználási célra készült.

A leggyakoribb termékinformációk

 • a termék (pontos) neve

 • a gyártó/forgalmazó neve

 • származási hely

 • méret, nettó mennyiség, darabszám

 • összetevők

 • lejárati idő
  vonalkód Hazánkban az Európai Áruazonosító Kódrendszer (EAN) szolgál a termékazonosításra. 

  Termékismertető és dizájn – az öntapadós árucímke tartalma

  Az etiketten a száraz tények mellett általában nagyon kevés a hely ahhoz, hogy igényes grafikával nyerhessük el a vásárló kegyeit – főleg, ha maga a portéka is apró. 
  Ha még nem alakult ki egy márkahű vásárlóközönség, nehezebb a dolgod. Amikor a terméked bizonyított, versenyképes, megállja a helyét, hibátlan a promóció, tökéletes a logó, a szlogen, és a háttérben profi nyomda ügyködik, nyert ügyed van! Ha a termékünk jó, a vásárló összeköti a benyomásokat a tényekkel, és kialakul benne a márkahűség. Ebben az a szép, hogy ezután nem csak az offline, hanem online, webes megjelenés alkalmával is felismer, így könnyebben megtalál bennünket. 
  A webcímed vagy a QR kód megjelenítése amolyan gerillamarketing. Bizalmat ébreszt, ösztönzőleg hat a vásárlóra, mert tudja: bármikor megtalál, ha szüksége lesz rád.

  Matrica házilag – príma családi játék!

  Szórakoztató és kreatív közösségi program a házilag előállított matrica. Házibefőttek, ajándékok ideális díszítése. Közeledik az anyák napja, remek ajándék lehet! A nagymama biztosan örülne, saját befőzésű lekvárjait az általunk készített etikettel díszíthetné fel. 
  Ugye, nem kell bizonygatnom, hogy a házilag előállított matricának nincs köze a nyomdai nyomtatáshoz? ;)

  Vízlepergető, papíralapú, műanyag, UV álló festékkel nyomtatott címke?

  A BZ Press nyomda falai közt számos méretben, tetszőleges darabszámban folyik az egyedi termékcímke nyomtatása. Mire van szükséged? 
  Kérj online ajánlatot ajánlatkérő űrlapunkon, ripsz-ropsz megírjuk, mennyibe kerül a hőn áhított etikett nyomtatása.

Vezetéknév Keresztnév Cégnév Telefon Email Termék megnevezése Ajánlatkérés leírása

Információk

Termékeink