FOTÓHÁTTEREK

Szereted a látványt, amikor webes kosarad megtelik fotós kellékekkel? Te is az expók, a fehéregyensúly és a rekeszértékek megszállottja vagy? Ahelyett, hogy vagyonokat költenél a tükörreflexes gépparkod kiegészítőinek beszerzésére, javasoljuk, hogy hallgasd meg minőségi, ám pénztárcabarát ajánlatainkat!

Használt piac helyett BZ Press nyomda!

Fotóháttereink magas minőségű nyomtatással készülnek, szakadás, folt és hibamentesen! Költséghatékonyság miatt ezidáig igyekeztél másodkézből vásárolni? Mi a szolgáltatásaink kialakításánál fontosnak éreztük szem előtt tartani a kiváló ár-érték arányt, így professzionális minőségű fotóháttereinkhez verhetetlen árakon lehet hozzájutni!

Kérj árajánlatot!

Érdeklődj e-mailben vagy telefonon fotóháttér nyomtatás áraink felől

Unod már, hogy egy-egy fotós beruházásnál pénztárcád hangos tiltakozásba kezd? Ha nálunk vásárolsz megígérjük, hogy nem kell súlyos bankjegy hegyeket a pénztárgépünkben hagynod!

Tematika szerinti stúdióberendezést vadászol? Western, romantikus vagy vintage stílus kialakítása a cél? Egy stúdió szobája több szerepben is megállhatja a helyét! Fotóháttereinkkel értelmetlen költekezés nélkül nyerheted meg magadnak a vagány szülőket, az álmodozó gyerekeket vagy éppen a kalandvágyó fiatalokat!

2x1,5m, tükröződésmentes pvc - 9900.-Ft+áfa/db

1x1m, tükröződésmentes pvc - 4900.-Ft+áfa/db

Szeretnék egyedi fotóhátteret

Beltéri fotózások? Portré? Családi képek? Baba-mama sorozatok? Ahhoz, hogy egy stúdió is olyan változatos adottságokkal rendelkezzen, mint mondjuk egy kültéri helyszín, bizony kellenek a jól és a megfelelően megválasztott kellékek! Például vagány, extra, modern vagy natúr fotóhátterek!

Ajánlatkérés

Apró, szolid, látványos megoldásokat keresel kellő alkotói szabadsággal? Küldd el nekünk, hogy mit szeretnél, mi pedig árajánlattal és szuper gyorsasággal válaszolunk megtisztelő megkeresésedre!


Ajánlatot kérek

Ajánlatkérés

Vezetéknév Keresztnév Cégnév Telefon Email Termék megnevezése Ajánlatkérés leírása