Gyakran ismételt kérdések

Mit jelent a vágás?

A nyomtatott anyagokból alapértelmezetten több darab helyezkedik el egy íven. Ahhoz, hogy szórható legyen egy szórólap, méretre kell vágni.

Anyagleadás

A nyomdai anyagokat elsősorban kompozit PDF formátumban várjuk, mert ez esetben biztosan azt látjuk mi is, amit ön szeretne. Természetesen bármilyen formátumot fogadunk, de ez esetben az előkészítési idő függvényében díjat számíthatunk fel.

Mekkora fájlméretet küldhetek?

Egyszerre maximum 2 db, egyenként 200 Mb méretű fájlt tölthet fel.

Milyen az ideális felbontás?

Az általánosan elfogadott 300 dpi felbontást javasoljuk.

Mit jelent a kifutó?

Nyomdai kifutós méretnek nevezzük a legalább 3 – 3 mm-es ráhagyással tervezett méretet, amely által a grafikai elemek túllógnak a végleges vágott mérten, így biztosítják a kötészeti utómunkálatok lehetőségét. Tervezésnél azt is fontos figyelembe venni, hogy a végleges vágott méret széléhez 5 mm-nél közelebb ne kerüljön semmilyen fontos tartalom, szöveg vagy grafikai elem.

Jelöljem vonallal a vágás helyét?

Ne, mert ezzel csak felesleges munkát ad nekünk. Kerülni kell minden, a későbbi vágáshoz közel eső jel használatát.

Hogy kapom meg a megrendelt terméket?

A megrendelt terméket minden esetben a termék árának előzetes kiegyenlítése után vagy külön térítés ellenében utánvéttel küldjük. A szállítási költség nettó 1190.- és 1990.-Ft között mozog a csomag méretétől függően. Az utánvét technikai költsége 2000.-Ft. A szállítást a GLS futárszolgálat végzi. A termékek házhoz szállításakor a futárszolgálat kétszeri sikertelen kézbesítési kísérlet után a csomagot visszaküldi. Az újbóli kiszállítás díja a megrendelőt terheli! Megrendelő folyamatosan nyomon követheti küldeménye állapotát a futárszolgálat honlapján (https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes) a csomagszám megadásával.

Minőségi megfelelőség

Mintanyomatot kérés esetén díjmentesen biztosítunk megrendelőinknek. Amennyiben nem kér mintanyomatot, úgy a megrendelő a nyomat minőségét automatikusan elfogadja, az ellen kifogása nem lehet.

Fennmaradó kérdések

A rendelés leadás során fennmaradó kérdéseit a megjegyzés rovatba írják bele. A rendelés leadása után kollégánk telefonon felveszi önnel a kapcsolatot az esetleges nyitott kérdések megvitatása érdekében.

Vezetéknév Keresztnév Cégnév Telefon Email Termék megnevezése Ajánlatkérés leírása

Információk

Termékeink