Viszonteladóknak

Viszonteladóknak

Menü

Megállító tábla készítése

Ha gondolataid a megállítótábla készítés, plakáttartó keret körül forognak, ne habozz! A megállítótábla gyártás a BZ Press Nyomda profiljába vágó tevékenység.
Pontosan tudsz kalkulálni, abban az esetben is, ha csak a tartószerkezetet szeretnéd tőlünk megvásárolni, de ha a készre szerelt, nyomattal ellátott komplett termék érdekel, némi osztás, szorzás, összeadás után megtudhatod, mit kóstál a megállítótábla gyártás a BZ Press Nyomdánál. Amennyiben sem kedved, sem időd, töltsd ki az ajánlatkérő formot, számolunk helyetted.
Ha hosszú távon szabadtéri felhasználásra szánod az árubemutató állványt, érdemes a hirdető „lelkét”, a plakátot vízálló alapanyagból kérned. Beltéri promóciós célok esetében a normál plakátpapír vagy a citylight papír is tökéletes!
A keretprofil kialakítása felhasználóbarát, könnyen tudod cserélgetni a hirdetményt.
A jópofa, rugós kivitelű, kétoldalú dekorálható megállító tábla trendi reklámfelület!

Megállítótáblák
Méret Szerkezet (nettó ár/db) Szerkezet+nyomat készre szerelve (nettó ár/db)
A/2 (420×591) 12 900 Ft 15 900 Ft
A/1 (591×840) 14 900 Ft 19 900 Ft
B/2 (500×700) 13 900 Ft 17 900 Ft
B/1 (700×1000) 20 900 Ft 27 900 Ft
A/1 Spring (rugós) 33 900 Ft 38 900 Ft

Plakáttartó keretek
Méret Szerkezet (nettó ár/db) Szerkezet+nyomat készre szerelve (nettó ár/db)
A/4 (210×297) 2 090 Ft 2 290 Ft
A/3 (297×420) 2 890 Ft 3 190 Ft
A/2 (420×591) 4 390 Ft 5 590 Ft
A/1 (591×840) 6 490 Ft 8 990 Ft
B/2 (500×700) 5 290 Ft 6 990 Ft
B/1 (700×1000) 8 590 Ft 11 990 Ft

Állj! Megtaláltad a megfelelőt!

A megállítótábla éppen olyan produktív marketingeszköz, mint közeli „rokonai”, a roll-up és az X-banner reklámállvány, hiszen kétféle ember van: akit lelassított, megszólított már a megállítótábla, illetve akit majd ezután fog!
A szép, minőségi megállítótábla lelke az igényes, nagy felbontású digitális nyomat, a plakát, grafikai munka, a nagyfelbontású, tűéles fotó – ellenállhatatlanul hatnak a potenciális vásárlóra. Egyszerű, de ötletes kiegészítő megoldás, ha szórólaptartó kosárral is felszerelhető. Semmi erőszakos tukmálás: az érdeklődőknek csak ki kell nyújtania a kezét. Ha úgy dönt, érdemes visszatérni később a hirdetett dologra.

Megállítótábla keret, küllem, előírások

A megállítótábla keret, plakáttartó keret készülhet fémből (alumínium), műanyagból, fából. Nívósabb termékhez igényesebb alapanyag, elegáns, klasszikus dizájn dukál.
A mozgatható hirdetőállványok külleme azért is fontos, mert az önkormányzat megvétózhatja a kitelepülési tervet, ha azt a városképbe nem illőnek tartja! Márpedig a reklámhordozó kihelyezése a kereskedelmi egység érdeke, hiszen egyszerűen tájékoztatja az üzlet profiljáról a vásárlót, jelentősen megkönnyítve annak dolgát. Tájékozódj mindenképpen, mielőtt megrendeled a terméket!
A krétafóliával borított megállítótáblák zseniálisak – a naprakész információk egyszerű átadásának egyik legegyszerűbb módja.

A rugós megállító tábla – a gyerekek kedvence

Stabilan tartja magát, köszönhetően a talpaiba tölthető víznek, homoknak. Egy nagyméretű rugós megállítótábla kedvenc mesehőssel a pláza előterében…
A mobilis reklámhordozók gyártása digitális nyomdai profilunk legkelendőbb szolgáltatásai közé tartozik.

Termékeink:

Szórólap, Leporelló, Molinó, Roll-up, Jegyzettömb, Határidőnapló, Névjegykártya, Nyomtatvány, Könyv, Plakát, Katalógus, Címke, Bérlet, Árlista, Ajándékutalvány, Speditőr naptár, Reklámújság, Kártyanaptár, Emléklap, Étlap, Itallap, Füzet, Prospektus, Levélpapír, Kuponfüzet, Meghívó, Termékismertető, One Way Vision, Öntapadó, Munkalap, Fém reklámtábla, Cégtábla, Óriásplakát, Mappa, Zsebnaptár, Vászonkép, Oklevél, Gépkönyv, Falinaptár, Képeslap, Számlahátlap, Jegyzetfüzet, Tombola, Kártya, Iskolai feladatlap, Rendszám, Fólia vágás, Tábla, Hűtőmágnes, Toll, Voucher, Boríték, Pendrive, Szállítólevél, Egyedi tapéta, Menetlevél, Poháralátét, Press Card, Éltalpas tasak, Fénykép, Poszter, Magazin, Kaparós kupon, Kirakat dekoráció, Fotókönyv, Póló, Szilikonkarkötő, Önátíró, Post-it, Jótállási jegy, Emblémázott póló, Tabló, Zászló, Sajtófal, Asztali naptár, Zenei kiadvány, Vászontáska, Dekor, Kép, Vinyl, Mesh háló, Üdvözlőlap, Alapszabály, Falmatrica, Papírtáska, Display, Cseppzászló, Brossúra, Kiadvány, Nyilatkozat, Papírzsebkendő tartó, Asztali reklám, Matrica, Fa címke, Belépőjegy, Tányéralátét, Igazolólap, Nevezési lap, Tervrajz, Fénymásoló papír, Programfüzet, Fuvarlevél, Logó, Könyvjelző, Használati útmutató, Szponzor fal, Kérdőív, Autómágnes, Órarend, Betegtájékoztató, Matricafüzet, Voucher tartó tok, Betétlap, Jegy, Nyomtatás, Doboz, Roll up szerkezet, Játékszelvény, Megállítótábla, Plakáttartó keret
Hívás