Molinó nyomtatás

Kiemelt akciós áraink
3x1m - 510g öntött ponyva konfekcionálva 9900.-Ft+áfa/db
1x0,5m - 510g öntött ponyva konfekcionálva 1990.-Ft+áfa/db

További akciós árainkért kérjen Árajánlatot

Csűrheted, csavarhatod, illetve fűzheted, csavarozhatod – a konfekcionált molinó nyomtatás magától értetődik. Nyomdánk ringlizéssel, karabinerezéssel, hegesztéssel dolgozik a kezed alá, a nyomtatott ponyva minél könnyebb felhasználhatósága érdekében.

Ha markánsabban szeretnéd uralni a teret, vonzani a tekintetet, legyen kétoldalas molinó a reklámhordozód, de az egyoldalas molinó is rendkívül praktikus, látványos, ideiglenes promóciós portéka.

A kisebb és nagyméretű molinó nyomtatás alapanyaga tartós szövetháló (Mesh háló), vagy speciális PVC. Enyhén strukturált, nem fényzáró – vakító napsütésben is csillogásmentes, kifogástalanul látható és olvasható. Ellenáll az időjárás viszontagságainak, ha megfelelően rögzítetted és nem adsz esélyt a dörzsölődés mumusának, 4-5 éves élettartama alatt vidáman befutja azt a karriert, melyet a hirdetőfelületnek kitűztél.

Reklámponyvádat rövid digitális nyomdai határidővel készítjük – nem várjuk meg, míg kifut a kampányod, lezajlik a rendezvény és bezár a bazár.

A nagyméretű molinó nyomtatás izgalmas misszió

Szeretjük a kihívásokat, bár az online digitális nyomda világában nincsenek rutinszerű feladatok. Minden nyomdai megrendelés, feladat más és más, személyre, szolgáltatásra, termékre, programra, helyszínre szabott.

A reklámponyva minőségi, tartós szövet vagy speciális műanyag alappal nem lesz egyhamar szigorúbb időjárási anomáliák (erős fagy, fakító UV sugarak, ingadozó hőmérsékletkülönbség, jégeső, agresszív vihar) martaléka – feltéve, ha a molinó rögzítése, feszítése nem hagy kívánnivalót maga után. A molinó nem örökérvényű, de relatíve tartós, kiváló tradicionális offline hirdetési felületet.

Gondolkodjunk kicsiben is…

Tévhit, hogy csak a nagyméretű molinó a jó molinó! A molinóméretek között nagy a szórás. Mivel tartós, látványos offline reklámhordozó, sokan rendelik kisebb méretben, szem előtt lévő helyekre is. A molinócskák cégtáblaként, vagy különböző jellegű információs platformként is beválnak.

Sőt! Molinó állványra méretezve megállítótáblaként is alkalmazható!

… de a nagyméretű hirdetőponyva a vérbeli molinó!

Az óriás hirdetőponyva mérete nem véletlen – nagyobb célokra hivatott. Dominánsabb, általában nem csak a mérete, hanem a rányomtatott promóció dizájnja okán. A molinó megtervezése mindig szakember dolga! Amatőr, stílustalan, otromba molinóarculat – borítékolható a bukás.

Miután a grafikus megtervezte, elkészítette a vektoros formátumú anyagot, a nyomdászat következik. Bevisszük a gépbe a dokumentumot, egy klikk ide, egy klikk oda, enter, pár gombnyomás, felzümmöghetnek a digitális technikával felvértezett nyomdagépek. Némi utómunkálat, hegesztés, konfekcionálás (ringlizés, bujtatók illesztése) és már jöhetsz is érte te, vagy a gyorsfutár.

Olcsó áron molinó nyomtatás?

Persze ennyire azért nem egyszerű, de összevetve a hagyományos nyomdai technológiákkal, technikákkal, mindenképpen könnyebb elkészíteni – ennélfogva méltányosabb díj jellemzi.

Digitális nyomdai árak tekintetében a molinó nyomtatás viszonylag olcsó, remek ár-érték arányú nyomtatott kültéri hirdetőeszköz. Egyszerűen, pillanatok alatt, hatékonyan szólítja meg a célközönséget.

Vezetéknév Keresztnév Cégnév Telefon Email Termék megnevezése Ajánlatkérés leírása

Információk

Termékeink