Viszonteladóknak

Viszonteladóknak

Menü

Molinó nyomtatás

Csűrheted, csavarhatod, illetve fűzheted, csavarozhatod – a konfekcionált molinó nyomtatás magától értetődik. Nyomdánk ringlizéssel, karabinerezéssel, hegesztéssel dolgozik a kezed alá, a nyomtatott ponyva minél könnyebb felhasználhatósága érdekében.
Ha markánsabban szeretnéd uralni a teret, vonzani a tekintetet, legyen kétoldalas molinó a reklámhordozód, de az egyoldalas molinó is rendkívül praktikus, látványos, ideiglenes promóciós portéka.
A kisebb és nagyméretű molinó nyomtatás alapanyaga tartós szövetháló (Mesh háló), vagy speciális PVC. Enyhén strukturált, nem fényzáró – vakító napsütésben is csillogásmentes, kifogástalanul látható és olvasható. Ellenáll az időjárás viszontagságainak, ha megfelelően rögzítetted és nem adsz esélyt a dörzsölődés mumusának, 4-5 éves élettartama alatt vidáman befutja azt a karriert, melyet a hirdetőfelületnek kitűztél.
Reklámponyvádat rövid digitális nyomdai határidővel készítjük – nem várjuk meg, míg kifut a kampányod, lezajlik a rendezvény és bezár a bazár.

Molinó nyomtatás árak (nettó ár/m2)
0-3m2 3990 Ft (konfekcionálást tartalmazza)
3,5 m2 felett 2490 Ft (konfekcionálást tartalmazza)
Mesh háló nyomtatás árak (nettó ár/m2)
0-3m2 4590 Ft (konfekcionálást tartalmazza)
3,5 m2 felett 2790 Ft (konfekcionálást tartalmazza)

A szállítási határidő 1-3 munkanap.

(Amennyiben rendszeresen szüksége van kültéri nagyformátumú nyomtatásra kérje nagyker árlistánkat)

A nagyméretű molinó nyomtatás izgalmas misszió

Szeretjük a kihívásokat, bár az online digitális nyomda világában nincsenek rutinszerű feladatok. Minden nyomdai megrendelés, feladat más és más, személyre, szolgáltatásra, termékre, programra, helyszínre szabott.
A reklámponyva minőségi, tartós szövet vagy speciális műanyag alappal nem lesz egyhamar szigorúbb időjárási anomáliák (erős fagy, fakító UV sugarak, ingadozó hőmérsékletkülönbség, jégeső, agresszív vihar) martaléka – feltéve, ha a molinó rögzítése, feszítése nem hagy kívánnivalót maga után. A molinó nem örökérvényű, de relatíve tartós, kiváló tradicionális offline hirdetési felületet.

Gondolkodjunk kicsiben is…

Tévhit, hogy csak a nagyméretű molinó a jó molinó! A molinóméretek között nagy a szórás. Mivel tartós, látványos offline reklámhordozó, sokan rendelik kisebb méretben, szem előtt lévő helyekre is. A molinócskák cégtáblaként, vagy különböző jellegű információs platformként is beválnak.
Sőt! Molinó állványra méretezve megállítótáblaként is alkalmazható!

… de a nagyméretű hirdetőponyva a vérbeli molinó!

Az óriás hirdetőponyva mérete nem véletlen – nagyobb célokra hivatott. Dominánsabb, általában nem csak a mérete, hanem a rányomtatott promóció dizájnja okán. A molinó megtervezése mindig szakember dolga! Amatőr, stílustalan, otromba molinóarculat – borítékolható a bukás.
Miután a grafikus megtervezte, elkészítette a vektoros formátumú anyagot, a nyomdászat következik. Bevisszük a gépbe a dokumentumot, egy klikk ide, egy klikk oda, enter, pár gombnyomás, felzümmöghetnek a digitális technikával felvértezett nyomdagépek. Némi utómunkálat, hegesztés, konfekcionálás (ringlizés, bujtatók illesztése) és már jöhetsz is érte te, vagy a gyorsfutár.

Olcsó áron molinó nyomtatás?

Persze ennyire azért nem egyszerű, de összevetve a hagyományos nyomdai technológiákkal, technikákkal, mindenképpen könnyebb elkészíteni – ennélfogva méltányosabb díj jellemzi.
Digitális nyomdai árak tekintetében a molinó nyomtatás viszonylag olcsó, remek ár-érték arányú nyomtatott kültéri hirdetőeszköz. Egyszerűen, pillanatok alatt, hatékonyan szólítja meg a célközönséget.

Termékeink:

Szórólap, Leporelló, Molinó, Roll-up, Jegyzettömb, Határidőnapló, Névjegykártya, Nyomtatvány, Könyv, Plakát, Katalógus, Címke, Bérlet, Árlista, Ajándékutalvány, Speditőr naptár, Reklámújság, Kártyanaptár, Emléklap, Étlap, Itallap, Füzet, Prospektus, Levélpapír, Kuponfüzet, Meghívó, Termékismertető, One Way Vision, Öntapadó, Munkalap, Fém reklámtábla, Cégtábla, Óriásplakát, Mappa, Zsebnaptár, Vászonkép, Oklevél, Gépkönyv, Falinaptár, Képeslap, Számlahátlap, Jegyzetfüzet, Tombola, Kártya, Iskolai feladatlap, Rendszám, Fólia vágás, Tábla, Hűtőmágnes, Toll, Voucher, Boríték, Pendrive, Szállítólevél, Egyedi tapéta, Menetlevél, Poháralátét, Press Card, Éltalpas tasak, Fénykép, Poszter, Magazin, Kaparós kupon, Kirakat dekoráció, Fotókönyv, Póló, Szilikonkarkötő, Önátíró, Post-it, Jótállási jegy, Emblémázott póló, Tabló, Zászló, Sajtófal, Asztali naptár, Zenei kiadvány, Vászontáska, Dekor, Kép, Vinyl, Mesh háló, Üdvözlőlap, Alapszabály, Falmatrica, Papírtáska, Display, Cseppzászló, Brossúra, Kiadvány, Nyilatkozat, Papírzsebkendő tartó, Asztali reklám, Matrica, Fa címke, Belépőjegy, Tányéralátét, Igazolólap, Nevezési lap, Tervrajz, Fénymásoló papír, Programfüzet, Fuvarlevél, Logó, Könyvjelző, Használati útmutató, Szponzor fal, Kérdőív, Autómágnes, Órarend, Betegtájékoztató, Matricafüzet, Voucher tartó tok, Betétlap, Jegy, Nyomtatás, Doboz, Roll up szerkezet, Játékszelvény, Megállítótábla, Plakáttartó keret
Hívás