Nagyformátumú nyomtatás

Legyél bátran nagyképű – a nagyformátumú nyomtatás a lélegzetelállító vizuális dekoráció alapja! Legyen képed, hozd a formád, nyomtatjuk!

Te csak mondd, mekkora méretben, milyen hordozóra szeretnéd a nagyformátumú fotót applikálni. Egybefüggő, nagy felület vagy kisebb platform van a tarsolyodban? Hatalmas üvegkirakat vagy egy egész házsor fala, esetleg molinó, roll-up? Fényes vagy matt vinyl, téphetetlen papír, mesh háló, festővászon, tapéta, falmatrica, textilbanner, plakátpapír, öntapadó fólia, vagy PVC ponyva…

Mi a célod a kész, nagyformátumú fotónyomattal? Beltéri, kültéri díszítő elemnek, információs felületnek szánod? Marketingeszköz, cégreklám-manifesztáció, dekorációs promóció? Személyes, becses pillanat tartósítása méltó módon? Plasztikus, vagy egysíkú nyomtatási megbízatással tiszteled meg digitális nyomdánkat? Minőségi nyomdatermékre számíthatsz.

Válassz és vidd! Ha nem csókolt a múzsa homlokon sem gond – kreatív csapatunk ötletrohamai sokkal hatékonyabbak, mint egy nyálas múzsacsók.

AZ ALÁBBI AKCIÓS ÁRAK ÉRVÉNYESEK VISSZAVONÁSIG:
(AMENNYIBEN RENDSZERESEN SZÜKSÉGE VAN DEKOR NYOMTATÁSRA KÉRJE NAGYKER ÁRLISTÁNKAT)

Fényes vagy matt vinyl nyomtatás 2450 Ft
One way vision nyomtatás 3260 Ft
Szürkehátú fényes vagy matt vinyl nyomtatás 2550 Ft
Textilbanner nyomtatás 3900 Ft
Roll-up film (műanyag, selyemfényű) nyomtatás 3350 Ft
Kékhátú plakátpapír 120 g nyomtatás 2150 Ft
Citylight papír nyomtatás 2380 Ft
Téphetetlen papír (PE) nyomtatás 3350 Ft
Tapéta nyomtatás 4490 Ft
Festővászon (fényes vagy matt) nyomtatás 3700 Ft
2D autófólia laminálva 7990 Ft
3D autófólia laminálva 11990 Ft
Falmatrica (vinyl, erős ragasztós) nyomtatás 2990 Ft
Laminálás (hozott anyagra nem laminálunk) 1490 Ft
Laminálás padlólaminálóval 1990 Ft

Nagyformátumú nyomtatás – marketingeszköz kontra családi esemény, haverok, buli, fanta

A POS (Point Of Sale) marketingeszközök az üzlet helyszínén alkalmazott dekorációs produktumok. Ezek bevetésével fokozhatod a hatást, elősegítheted az értékesítést, emelheted a miliő színvonalát – hihetetlenül eredményes apparátus!

Ha a férfit gyomrán keresztül, a vásárlót a nagy formátumú nyomatok segítségével érjük el legkönnyebben.

Az offline marketing

Az üzletek nyitvatartási ideje véges, beszedik a megállító táblákat, a márkakommunikáció „máma már nem hasad tovább”. A kereskedések lehúzzák záróra után a redőnyt, a kirakatok vizuális kommunikációja elnémul, a falon logó poszterre sötétség borul.Az utcán maradó kültéri nagyformátumú nyomdai termékek, mint a transzparensek, plakátok, molinók, reklámállványok, roll-up-ok is szenderegnek, csak az éjszakai baglyok köröznek alattuk, mellettük.

Nicsak, ki van a falon – Blöki és a nagyformátumú fényképnyomtatás

Mindenki hazamegy, végre indul a családi kör! Nézzünk körül! Otthonunk négy fala között is van helye a digitális, nagyformátumú színes nyomatoknak. Esküvő, keresztelő, nyaralás, jeles napok fotóemléke a falra akasztva, képkeretbe rakva – kivételes technikával készült nyomdai termék, számodra értékes, ezért nyomdánk is kiemelt helyen kezeli. 
A méretbeli korlátok léteznek, általában akár a rétes, nyújthatóak – a Feszty-körkép is kinyomtatható.

Egyszerű, de nagyszerű megoldás, ha a nyomtatás nem közönséges fotópapírra, hanem művészpapírra, proof papírra, szatén vagy pausz papírra történik. Sőt, a festővászonra(canvas) nyomtatott kép igazi kuriózum! Különleges pillanat – exluziv megjelenés.

A fotónyomtatás azért is kiváló találmány, mert nem zokni, sál, bonbon, vagy bor. Szeretteink, barátaink megilletik a valódi törődést, a személyre szabott meglepetést. Fényképnyomtatás – Az Igazi Ajándék.

Vezetéknév Keresztnév Cégnév Telefon Email Termék megnevezése Ajánlatkérés leírása

Információk

Termékeink