NÉVJEGYKÁRTYA

Egy üzleti kézfogás – névjegykártya nélkül – csak egy balatoni nyaralás napsütés nélkül. Hiányérzetet hagy. A folytatást várnád. Elégedetlenkedésre késztet. Ne hagyd, hogy üzleti partnereid hiányérzettel és rossz szájízzel távozzanak tőled!

Cégvezető vagy?

Két „Jó napot kívánok!” és a „Legközelebbi viszontlátásra!” mondatok között ne a sült galambot várd, sokkal inkább keress egy jó nyomdát, és hagyd, hogy végre a névjegykártyád mutatkozzon be helyetted! Ha informatív voltál, és a grafika is bizalmat gerjeszt, akkor nem csak gördülékenyebb bemutatkozást, de új érdeklődőket, további fizetős munkaajánlatokat is nyersz!

Kérj árajánlatot!

Érdeklődj e-mailben vagy telefonon a Névjegykártya áraink felől

Standard, egyedi forma? Elegáns, bohókás, vagány, formabontó?

Céges adataid kreatív festővászonért kiáltanak! Használd ki az igényt, és alkoss kedvedre! Felejtsd el az autód kesztyűtartójából kihalászott papírgalacsinokat és az „átmessengerezett” telefonszámokat! A szép névjegykártyák a szimpátián túl, kiemelt helyeken tengetik a mindennapjaikat. Példának okáért: jól fizető és potenciális vásárlóid pénztárcáiban.

4+0, 350g, 200db - 9,9.-Ft+áfa/db

4+4, matt fólia, 1+0 formalakk, 350g, 300db - 29,9.-Ft+áfa/db

Szeretnék Névjegykártyát

Formalakkozott névjegykártya a cél? Ezen termékeink esetében a lakkréteg garantáltan fényesebben fog csillogni, mint konkurenciáid jövője! Modern, látványos és megjegyezhető! A fényes réteggel hangsúlyossá teheted a logód, a szlogened, de éppen weboldalad címét is!

Ajánlatkérés

Kávéfolt helyett, hagyj hát magas minőségű grafikai terméket ígéretes jövőbeli munkaadóid asztalán! Szakmákra szabottan, változatos színvilággal, magas minőségű nyomdai technikákkal, a legkülönfélébb stílusokban és formákban vállaljuk névjegykártyák kivitelezését! Egyedi árajánlattal, illetve megrendeléssel kapcsolatban örömmel vesszük a megkeresésedet!


Ajánlatot kérek

Ajánlatkérés

Vezetéknév Keresztnév Cégnév Telefon Email Termék megnevezése Ajánlatkérés leírása