Viszonteladóknak

Viszonteladóknak

Menü

Roll-up szerkezetek

Van, ami be van betonozva és van, ami nem – a roll-up szerkezetek, X-Banner reklámállványok utóbbi csoportba tartoznak, gyakorlati alkalmazásukat tekintve.
Miben segíthetünk? Szokványos méretű vagy nagyméretű, óriás roll-up gyártás a kívánságod? Egyoldalas vagy kétoldalas egységet szeretnél? Csak a váz, vagy a nyomattal együtt, készre szerelt figyelemfelkeltő állványgyártás miatt fordulsz nyomdánkhoz?
Teljesen mindegy! Ha elfogadható számodra roll-up, X-Banner termékeink ára, kérünk, keresd fel online digitális nyomdászatunkat!
Amikor digitális nyomdánktól informálódsz a roll-up szerkezetek stabilitásáról, nem fogjuk azt állítani, hogy egy forgószél sem borítja fel, de megnyugtatunk: ami egy korrektül működő, elegáns, praktikus roll-up szerkezettől elvárható, azt az általunk értékesített reklámállvány megadja.
A merev alumínium váz megbízható támasz, nem egykönnyen borul, nem hajlik, mint a nádszál. A tartórúd nem nyúlik be, így a roll-up, X-Banner grafikájának fényét semmi nem homályosítja el. Az állvány tetején bepattintós felső sín, alján 3M ragasztócsík gondoskodik a nyomat stabil rögzítéséről.

(Amennyiben rendszeresen szüksége van display szerkezetekre kérje nagyker árlistánkat)

Roll-up reklám
Méret Szerkezet (nettó ár/db) Szerkezet+nyomat készre szerelve (nettó ár/db)
85×200 cm (standard) 4 690 Ft 10 900 Ft
100×200 cm (standard) 5 690 Ft 14 900 Ft
120×200 cm (strong) 12 890 Ft 21 900 Ft
150×200 cm (strong) 15 690 Ft 27 900 Ft
200×200 cm (lux) 29 990 Ft 44 990 Ft
Kétoldalas Roll-up (double side)
Méret Szerkezet (nettó ár/db) Szerkezet+nyomat készre szerelve (nettó ár/db)
85×200 cm (double-side) 15 490 Ft 29 900 Ft
100×200 cm (double-side) 18 790 Ft 34 790 Ft
X-Banner
Méret Szerkezet (nettó ár/db) Szerkezet+nyomat készre szerelve (nettó ár/db)
60×160 cm 3 890 Ft 8 900 Ft
80×180 cm 4 490 Ft 10 900 Ft
120×200 cm 6 990 Ft 16 900 Ft

A roll-up, X-Banner – egyszerű és nagyszerű

A roll-up, X-Banner reklámállvány meglehet, nem a marketingeszközök atyaúristene, de praktikus, stabil segítség, információs felület. Éppen ezért a BZ Press Nyomda a folyamatos megújulás, a rugalmas, alkalmazkodó, fenntartható és megfizethető marketing eszközök képviselőjének tartja.

Egy reklámállvány száz élete

A reklámállvány a folyamatosan változó, meg-megújuló termékpromóciók, társadalmi események kiemelten fontos, könnyen kezelhető, alkalmazkodó kelléke. Rendkívül jól hasznosítható, kisebb-nagyobb terek esetében akár ideiglenes térelválasztóként éppen úgy jóbarát lehet, mint belsőépítészeti, kültéri dekorációs, vagy a standard termékértékesítés eszközeként.

A nyomda és a meglepetések? Brrr…

A nagyobb méretű szerkezetek erősített vázzal bírnak, nem szeretjük a meglepetéseket! A legjobb minőség garanciája, hogy szürkehátú roll-up film felhasználásával szereljük a portékát – könnyű, fényzáró és tükröződésmentes.A nyomdánktól rendelt reklámállványokhoz hordtáskát is kapsz, így könnyen, biztonságosan szállíthatod.

A te sikered a mi sikerünk

Online digitális nyomdánk magas szintű szakmai elvárásokat támaszt önmaga felé – szeretnénk, ha hosszú távon számítanál ránk. A vásárlói elégedettség mellett fontos, hogy megtartsuk stabil helyünket a piacon, így tudunk fejlődni.
A kisebb volumenű megbízások (roll-up, X-Banner készítés) éppen olyan fontosak, mint a milliós nagyságrendű megrendelések.
A magánszemélyek kompromisszumoktól mentes kiszolgálása éppen olyan fontos, mint megfelelni a viszonteladóknak. Igyekszünk remek partnerkapcsolatot kialakítani, gyorsan, precízen, olcsón elkészíteni a megrendelt nyomdai cikket.

Kézzelfogható reklámhordozó

A digitális nyomtatással készült mobilis reklámhordozók előnyeit nem kell ecsetelni. Kihelyezett előőrsei, megerősítő, tájékoztató jelzései a szolgáltatásodnak, cégednek, termékednek, a kiemelt eseménynek. Ha kifutott a termék, vége a programnak vagy csak eljött a záróra ideje, egyszerűen feltekered és mehetsz a dolgodra.

Termékeink:

Szórólap, Leporelló, Molinó, Roll-up, Jegyzettömb, Határidőnapló, Névjegykártya, Nyomtatvány, Könyv, Plakát, Katalógus, Címke, Bérlet, Árlista, Ajándékutalvány, Speditőr naptár, Reklámújság, Kártyanaptár, Emléklap, Étlap, Itallap, Füzet, Prospektus, Levélpapír, Kuponfüzet, Meghívó, Termékismertető, One Way Vision, Öntapadó, Munkalap, Fém reklámtábla, Cégtábla, Óriásplakát, Mappa, Zsebnaptár, Vászonkép, Oklevél, Gépkönyv, Falinaptár, Képeslap, Számlahátlap, Jegyzetfüzet, Tombola, Kártya, Iskolai feladatlap, Rendszám, Fólia vágás, Tábla, Hűtőmágnes, Toll, Voucher, Boríték, Pendrive, Szállítólevél, Egyedi tapéta, Menetlevél, Poháralátét, Press Card, Éltalpas tasak, Fénykép, Poszter, Magazin, Kaparós kupon, Kirakat dekoráció, Fotókönyv, Póló, Szilikonkarkötő, Önátíró, Post-it, Jótállási jegy, Emblémázott póló, Tabló, Zászló, Sajtófal, Asztali naptár, Zenei kiadvány, Vászontáska, Dekor, Kép, Vinyl, Mesh háló, Üdvözlőlap, Alapszabály, Falmatrica, Papírtáska, Display, Cseppzászló, Brossúra, Kiadvány, Nyilatkozat, Papírzsebkendő tartó, Asztali reklám, Matrica, Fa címke, Belépőjegy, Tányéralátét, Igazolólap, Nevezési lap, Tervrajz, Fénymásoló papír, Programfüzet, Fuvarlevél, Logó, Könyvjelző, Használati útmutató, Szponzor fal, Kérdőív, Autómágnes, Órarend, Betegtájékoztató, Matricafüzet, Voucher tartó tok, Betétlap, Jegy, Nyomtatás, Doboz, Roll up szerkezet, Játékszelvény, Megállítótábla, Plakáttartó keret
Hívás