Hívás
 • Szórólap készítés
 • Jegyzettömb készítés
 • Molinó nyomtatás
 • Nagyformátumú nyomtatás
 • Reklámállványok, Roll-up-ok
 • Megállítótábla
 • Változó adattartalmú nyomtatás
 • Termékcímke nyomtatás
 • Önátírós nyomtatvány
 • Roll-Up szerkezetek

  Van, ami be van betonozva és van, ami nem – a roll-up szerkezetek, X-Banner reklámállványok utóbbi csoportba tartoznak, gyakorlati alkalmazásukat tekintve.
  Miben segíthetünk? Szokványos méretű vagy nagyméretű, óriás roll-up gyártás a kívánságod? Egyoldalas vagy kétoldalas egységet szeretnél? Csak a váz, vagy a nyomattal együtt, készre szerelt figyelemfelkeltő állványgyártás miatt fordulsz nyomdánkhoz?
  Teljesen mindegy! Ha elfogadható számodra roll-up, X-Banner termékeink ára, kérünk, keresd fel online digitális nyomdászatunkat!
  Amikor digitális nyomdánktól informálódsz a roll-up szerkezetek stabilitásáról, nem fogjuk azt állítani, hogy egy forgószél sem borítja fel, de megnyugtatunk: ami egy korrektül működő, elegáns, praktikus roll-up szerkezettől elvárható, azt az általunk értékesített reklámállvány megadja.
  A merev alumínium váz megbízható támasz, nem egykönnyen borul, nem hajlik, mint a nádszál. A tartórúd nem nyúlik be, így a roll-up, X-Banner grafikájának fényét semmi nem homályosítja el. Az állvány tetején bepattintós felső sín, alján 3M ragasztócsík gondoskodik a nyomat stabil rögzítéséről.

  (Amennyiben rendszeresen szüksége van display szerkezetekre kérje nagyker árlistánkat)

  Roll-up reklám
  Méret Szerkezet (nettó ár/db) Szerkezet+nyomat készre szerelve (nettó ár/db)
  85×200 cm (standard) 4 690 Ft 10 900 Ft
  100×200 cm (standard) 5 690 Ft 14 900 Ft
  120×200 cm (strong) 12 890 Ft 21 900 Ft
  150×200 cm (strong) 15 690 Ft 27 900 Ft
  200×200 cm (lux) 29 990 Ft 44 990 Ft
  Kétoldalas Roll-up (double side)
  Méret Szerkezet (nettó ár/db) Szerkezet+nyomat készre szerelve (nettó ár/db)
  85×200 cm (double-side) 15 490 Ft 29 900 Ft
  100×200 cm (double-side) 18 790 Ft 34 790 Ft
  X-Banner
  Méret Szerkezet (nettó ár/db) Szerkezet+nyomat készre szerelve (nettó ár/db)
  60×160 cm 3 890 Ft 8 900 Ft
  80×180 cm 4 490 Ft 10 900 Ft
  120×200 cm 6 990 Ft 16 900 Ft

  A roll-up, X-Banner – egyszerű és nagyszerű

  A roll-up, X-Banner reklámállvány meglehet, nem a marketingeszközök atyaúristene, de praktikus, stabil segítség, információs felület. Éppen ezért a BZ Press Nyomda a folyamatos megújulás, a rugalmas, alkalmazkodó, fenntartható és megfizethető marketing eszközök képviselőjének tartja.

  Egy reklámállvány száz élete

  A reklámállvány a folyamatosan változó, meg-megújuló termékpromóciók, társadalmi események kiemelten fontos, könnyen kezelhető, alkalmazkodó kelléke. Rendkívül jól hasznosítható, kisebb-nagyobb terek esetében akár ideiglenes térelválasztóként éppen úgy jóbarát lehet, mint belsőépítészeti, kültéri dekorációs, vagy a standard termékértékesítés eszközeként.

  A nyomda és a meglepetések? Brrr…

  A nagyobb méretű szerkezetek erősített vázzal bírnak, nem szeretjük a meglepetéseket! A legjobb minőség garanciája, hogy szürkehátú roll-up film felhasználásával szereljük a portékát – könnyű, fényzáró és tükröződésmentes.A nyomdánktól rendelt reklámállványokhoz hordtáskát is kapsz, így könnyen, biztonságosan szállíthatod.

  A te sikered a mi sikerünk

  Online digitális nyomdánk magas szintű szakmai elvárásokat támaszt önmaga felé – szeretnénk, ha hosszú távon számítanál ránk. A vásárlói elégedettség mellett fontos, hogy megtartsuk stabil helyünket a piacon, így tudunk fejlődni.
  A kisebb volumenű megbízások (roll-up, X-Banner készítés) éppen olyan fontosak, mint a milliós nagyságrendű megrendelések.
  A magánszemélyek kompromisszumoktól mentes kiszolgálása éppen olyan fontos, mint megfelelni a viszonteladóknak. Igyekszünk remek partnerkapcsolatot kialakítani, gyorsan, precízen, olcsón elkészíteni a megrendelt nyomdai cikket.

  Kézzelfogható reklámhordozó

  A digitális nyomtatással készült mobilis reklámhordozók előnyeit nem kell ecsetelni. Kihelyezett előőrsei, megerősítő, tájékoztató jelzései a szolgáltatásodnak, cégednek, termékednek, a kiemelt eseménynek. Ha kifutott a termék, vége a programnak vagy csak eljött a záróra ideje, egyszerűen feltekered és mehetsz a dolgodra.

  Ajánlatkérés
  [Válassza ki a terméket amelyre ajánlatot szeretne kérni. Ha nem találja, hagyja üresen.]

  [Minél részletesebben írja le a termék jellemzőket, annál pontosabb ajánlatot tudunk küldeni.]