ROLL - UP

Humoros? Kreatív? Fantáziadús? Igényes? Karizmatikus? Merész?

Nem kell minden évben a farsangot várnod ahhoz, hogy „valaki más legyél.” A roll-up az a reklámeszköz, amelynek segítségével egyszerre egy platformon, vagy egyszerre külön-külön felületeken mutathatod meg színes egyéniségedet.

Több méretben és több helyzetben is – bizonyítottan

Az egyik legtökéletesebb reklámhordozó. Kiállításokon, expókon, rendezvényeken nem csak bannerként, de sajtófalként vagy fotóháttérként is ízléses megoldást kínál a marketingfókuszú cégvezetőknek.

Kérj árajánlatot!

Érdeklődj e-mailben vagy telefonon az elérhető Roll-up méretek felől

Kifogástalan nyomtatási minőség? Strapabíró alapanyag? Kreatív grafikai tervezés?

Ezen szolgáltatásainkon felül egyedi igények alapján is vállaljuk roll-upok kivitelezését. A gyors határidő mellett, komplex logisztikai megoldásokat is kínálunk – így a megrendelt termékeket akár az ország másik végébe is elszállíttatjuk!

Szeretnék Roll-up-ot

Nem tudod, hogyan nyerhetnéd meg a célközönségedet? Roll-upod pazar látványvilággal és masszív alumínium lábakon állva fog arculati repertoárod tábornokává válni.

Ajánlatkérés

Többször használatos, gazdag színvilágú hízelgő vizuállal megnyílik előtted a siker kapuja! Egyedi árajánlattal, megrendeléssel kapcsolatban bátran keress bennünket – a minőség mellett, az ügyfélszolgálatunk is verhetetlen és naprakész.


Ajánlatot kérek

Ajánlatkérés

Vezetéknév Keresztnév Cégnév Telefon Email Termék megnevezése Ajánlatkérés leírása