Menü

Termékcimke nyomtatás

Amikor üzleti karriered soron következő állomására jutsz és a termékcímke nyomtatás megrendelésének örömteli feladata vár rád, az felér a célba érkezéssel – gratulálunk! Kemény menet idáig eljutni!
Amikor a termékcímke nyomtatás okán megkeresed cégünket, többnyire tökéletes, vektoros formátumú nyomtatni való anyagot hozol. Termékcímke nyomtatásnál a .pdf, .ai, .cdr … formátumot is fogadjuk. Ha bizonytalan vagy, úgy véled, terméked címkéje nem üti meg a brand színvonalát, nyugodtan oszd meg velünk kétségeid.
Ha a címketerv tökéletes, megbeszéljük, mekkora példányszámú nyomtatással számoljunk (méretre vágjuk, ricceljük). Szeretnél fényes címkefelületet nyomtatni, avagy a matt etikett a mániád? Gondold át, az alkalmazási területen szükség van-e vízlepergető, öntapadó rétegre, vagy a papír alapú matricanyomtatás is megfelel – ezen múlik, hogy nyomdánk vízbázisú vagy oldószeres eljárással dolgozik-e majd.
Átbeszéljük minőségi elvárásaidat, tájékoztatunk az UV álló festékkel történő digitális tintasugaras lézernyomtatás, az ofszet eljárás, a hagyományos lézer-xerografikus eljárás rejtelmeiről – untatni nem fogunk, csak ha szeretnéd.

A címke információs forradalma

Az árucímke hőskorában sokkal kevesebb információ is elég volt a matricán. (Otthoni „termékforgalmazáshoz” manapság is elég annyi: baracklekvár. ) De jött a legújabb információs forradalom, mely arra is használandó, hogy vásárlóként megtudjuk mindazt, melyhez jogunk van a terméket tekintve. (Halkan súgom: falusi piacokon most is simán megvásárolom azt a terméket, melyen reszketeg betűkkel csak ennyi áll: szilvalekvár.)

Röviden, tömören: fekete-fehér, igen-nem

Kétféle címke van. Az, melynek nem kell a piaci versenybe beszállni, nem igényel semmiféle dizájnt, elég a termékdefiníciókat feltüntetni. Egyszerűen, szöveggel, számokkal, mértékegységekkel, 13 jegyű számsor (vonalkód) segítségével közli a szükséges információkat. Például gyűjtőcsomagolás gyűjtőcímkéje, kuponok – ezek általában változó adattartalmú nyomdai termékek.
Szárazon fogalmazva: az „igazi” termék etikett a fizikai, esztétikai és szimbolikus tulajdonságok csoportja pár centiméternyi felületen feltüntetve, a fogyasztó információs és esztétikai kívánalmainak leginkább megfelelve.
Mi úgy fogalmaznánk: a jó termékcímke rendkívül megnyerő külsejű, hozzáértő hostess, üzleted, terméked méltó képviselője, klientúrád személyes kísérője – kommunikációs csatorna.
A napi tömegcikkek esetében is – bár rutinszerűen vásároljuk – fontos az esztétika, a figyelemfelhívás. Az impulzuscikkek, luxuscikkek pedig csak akkor tarolnak, ha kitűnnek – itt kiemelten fontos a vizuális látvány.

Milyen a jó termékcímke?

Lássuk! Fel van tüntetve minden, melyet a törvényi előírások megkövetelnek? Esztétikus a grafikája, szép a tipográfiája és minden olvashatóan szerepel rajta, ami a vásárlónak fontos lehet?
A nyomtatás előmunkálatai során megkerülhetetlen a profi tervezés – erre valók grafikusaink! Az árucímke portékád gúnyája – mindent visz, vagy visszariaszt! A címkearculat kristálytiszta képet ad cégedről, bepillantást enged a kulisszák mögé. Egy nívós márkaterméket forgalmazó üzletember nem éri be slampos, igénytelen címkével.
A BZ Press Nyomda egyszerű termékazonosító etikett gyártás, reklámcélú dekorációs matrica, vízálló kültéri matrica, vízlepergető, vagy beltéri papíralapú nyomdatermék. Szívesen állunk rendelkezésre, legyen az hagyományos íves, digitális tekercses címkenyomtatás.
Amikor a digitális nyomda pontot tett a termékcímke létrehozására, az utolsó ív, tekercs etikett is nyomtatásra került, felcímkézted a termékedet, mehet a piacra – megszületett A Te Terméked. Szívből gratulálunk!

Termékeink:

Szórólap, Leporelló, Molinó, Roll-up, Jegyzettömb, Határidőnapló, Névjegykártya, Nyomtatvány, Könyv, Plakát, Katalógus, Címke, Bérlet, Árlista, Ajándékutalvány, Speditőr naptár, Reklámújság, Kártyanaptár, Emléklap, Étlap, Itallap, Füzet, Prospektus, Levélpapír, Kuponfüzet, Meghívó, Termékismertető, One Way Vision, Öntapadó, Munkalap, Fém reklámtábla, Cégtábla, Óriásplakát, Mappa, Zsebnaptár, Vászonkép, Oklevél, Gépkönyv, Falinaptár, Képeslap, Számlahátlap, Jegyzetfüzet, Tombola, Kártya, Iskolai feladatlap, Rendszám, Fólia vágás, Tábla, Hűtőmágnes, Toll, Voucher, Boríték, Pendrive, Szállítólevél, Egyedi tapéta, Menetlevél, Poháralátét, Press Card, Éltalpas tasak, Fénykép, Poszter, Magazin, Kaparós kupon, Kirakat dekoráció, Fotókönyv, Póló, Szilikonkarkötő, Önátíró, Post-it, Jótállási jegy, Emblémázott póló, Tabló, Zászló, Sajtófal, Asztali naptár, Zenei kiadvány, Vászontáska, Dekor, Kép, Vinyl, Mesh háló, Üdvözlőlap, Alapszabály, Falmatrica, Papírtáska, Display, Cseppzászló, Brossúra, Kiadvány, Nyilatkozat, Papírzsebkendő tartó, Asztali reklám, Matrica, Fa címke, Belépőjegy, Tányéralátét, Igazolólap, Nevezési lap, Tervrajz, Fénymásoló papír, Programfüzet, Fuvarlevél, Logó, Könyvjelző, Használati útmutató, Szponzor fal, Kérdőív, Autómágnes, Órarend, Betegtájékoztató, Matricafüzet, Voucher tartó tok, Betétlap, Jegy, Nyomtatás, Doboz, Roll up szerkezet, Játékszelvény, Megállítótábla, Plakáttartó keret
Hívás