Változó adattartalmú nyomtatás

Kedves Dániel, tudjuk, a hatékony reklámkampány, közvetlen, személyre szabott kommunikáció nehezen elképzelhető változó adattartalmú nyomtatás nélkül.

Kedves Érdeklődő, ha te éppen Dániel vagy, egészen biztosan felfigyeltél, hiszen személy szerint hozzád szóltunk, a neveden szólítottunk, nem csak, mint Kedves Megrendelőnkhöz. Sőt, ha nem Dánielnek hívnak, akkor is nagyobb eséllyel figyeltél fel, hiszen nem hozzád szóltunk – de vajon miért nem?

Egyszerűen azért, mert az online weboldalszöveg (egyelőre) képtelen személyesen, célirányosan megszólítani, ellentétben az offline, vagy online, célzott marketing DM levéllel.Márpedig a sikeres, nyomtatott levelezéssel lefolytatott DM kampány alapfeltétele a névre szóló megkeresés. Az online digitális nyomdák többsége felkészült erre: a saját névre szóló, megszemélyesített levelek készítése a boríték címzésére is kiterjed.

Megszemélyesített leveleid készítése kiegészülhet olyan kapcsolódó nyomdai szolgáltatással, mint az egyedi borítékkészítés, levélpapír nyomtatás, grafikai tervezés, sőt, marketing terén is támaszkodhatsz tapasztalatainkra.

Kedveshölgyemtisztelturam!

Az értékesítési technikák egyre kifinomultabbak, lépést kell tartani illetve meg kell előzni a versenytársakat. Ez pedig személyre szabott megszólítás nélkül nem megy! Semmi kivetnivaló nincsen a „Kedves Hölgyem, Tisztelt Uram” megszólításban, de a potenciális vásárló nem éri be ennyivel, ingerküszöbe, elvárásai ennél magasabbak – ezt megugorni a változó adattartalmú nyomtatás nélkül lehetetlen.

Ha élsz a változó adattartalmú nyomtatás előnyeivel, beszéljünk a részletekről. Digitális nyomdánk az egyszerűbb megszemélyesített nyomatok nyomtatásától az elegánsabb kivitelű produktumok tekintetében is igyekszik maximálisan megfelelni.

Mivel nagymennyiségű levélről beszélünk, a gépi borítékolás hihetetlen segítség! Sajnos nem alkalmas minden gép az eltérő fajta borítékot kezelni, ezért érdemes megfontolni, mi ideálisabb: ha kézzel borítékolunk, vagy ha kötünk némi kompromisszumot. A levélpapír és a boríték minőségéhez kétség nem férhet, ott a csillagokat is lehozhatjuk az égről, nem kell lejjebb adni igényeinket.

Változó adattartalmú nyomdai termékek a nyomtatott hírlevelek, DM levelek mellett a sorszámozott ügyviteli termékek, kaparós sorsjegyek, egyedi kuponkóddal ellátott szórólapok.

Az ügyfél mindenekelőtt!

A nyomtatott DM levélben a saját néven történő megszólítás mellett fontos a releváns tartalom is. Partnereid számára fontos az is, hogy tisztában legyél azzal, érdekli-e őket a DM levélben promótált terméked, tájékoztatásod, vagy sem – az adatbázisban tárolt információk emberekre vonatkoznak, erről nem szabad megfeledkezni! 
Céged hitelessége nem csak a változó adattartalmú nyomtatás személyre szóló kommunikációján múlik, hanem azon is, rabolod-e az idejét, avagy sem.

A tömeges tartalmú nyomtatott hírlevelek, DM levelek természetesen készülhetnek ugyanazon tartalommal, megszólítás, címzés nélkül is. A perszonalizált nyomtatott DM levelek az adatbázist használva névre szólóan, egyedi címzéssel látják el a küldeményt.
Sőt, a levél szöveges és képi tartalma is változhat – meghatározott szisztéma szerint.

Kedves Dániel, az ajánlatkérő form epedve várja, hogy kitöltsd!

Vezetéknév Keresztnév Cégnév Telefon Email Termék megnevezése Ajánlatkérés leírása

Információk

Termékeink