Nagyformátumú nyomtatás – marketingeszköz kontra családi esemény, haverok, buli, fanta

A POS (Point Of Sale) marketingeszközök az üzlet helyszínén alkalmazott dekorációs produktumok. Ezek bevetésével fokozhatod a hatást, elősegítheted az értékesítést, emelheted a miliő színvonalát – hihetetlenül eredményes apparátus!

Ha a férfit gyomrán keresztül, a vásárlót a nagy formátumú nyomatok segítségével érjük el legkönnyebben.

Az offline marketing

Az üzletek nyitvatartási ideje véges, beszedik a megállító táblákat, a márkakommunikáció „máma már nem hasad tovább”. A kereskedések lehúzzák záróra után a redőnyt, a kirakatok vizuális kommunikációja elnémul, a falon logó poszterre sötétség borul.Az utcán maradó kültéri nagyformátumú nyomdai termékek, mint a transzparensek, plakátok, molinók, reklámállványok, roll-up-ok is szenderegnek, csak az éjszakai baglyok köröznek alattuk, mellettük.

Nicsak, ki van a falon – Blöki és a nagyformátumú fényképnyomtatás

Mindenki hazamegy, végre indul a családi kör! Nézzünk körül! Otthonunk négy fala között is van helye a digitális, nagyformátumú színes nyomatoknak. Esküvő, keresztelő, nyaralás, jeles napok fotóemléke a falra akasztva, képkeretbe rakva – kivételes technikával készült nyomdai termék, számodra értékes, ezért nyomdánk is kiemelt helyen kezeli. A méretbeli korlátok léteznek, általában akár a rétes, nyújthatóak – a Feszty-körkép is kinyomtatható.

Egyszerű, de nagyszerű megoldás, ha a nyomtatás nem közönséges fotópapírra, hanem művészpapírra, proof papírra, szatén vagy pausz papírra történik. Sőt, a festővászonra(canvas) nyomtatott kép igazi kuriózum! Különleges pillanat – exluziv megjelenés.

A fotónyomtatás azért is kiváló találmány, mert nem zokni, sál, bonbon, vagy bor. Szeretteink, barátaink megilletik a valódi törődést, a személyre szabott meglepetést. Fényképnyomtatás – Az Igazi Ajándék.

Nagyformátumú nyomtatás

Legyél bátran nagyképű – a nagyformátumú nyomtatás a lélegzetelállító vizuális dekoráció alapja! Legyen képed, hozd a formád, nyomtatjuk!

Te csak mondd, mekkora méretben, milyen hordozóra szeretnéd a nagyformátumú fotót applikálni. Egybefüggő, nagy felület vagy kisebb platform van a tarsolyodban? Hatalmas üvegkirakat vagy egy egész házsor fala, esetleg molinó, roll-up? Fényes vagy matt vinyl, téphetetlen papír, mesh háló, festővászon, tapéta, falmatrica, textilbanner, plakátpapír, öntapadó fólia, vagy PVC ponyva…

Mi a célod a kész, nagyformátumú fotónyomattal? Beltéri, kültéri díszítő elemnek, információs felületnek szánod? Marketingeszköz, cégreklám-manifesztáció, dekorációs promóció? Személyes, becses pillanat tartósítása méltó módon? Plasztikus, vagy egysíkú nyomtatási megbízatással tiszteled meg digitális nyomdánkat? Minőségi nyomdatermékre számíthatsz.

Válassz és vidd! Ha nem csókolt a múzsa homlokon sem gond – kreatív csapatunk ötletrohamai sokkal hatékonyabbak, mint egy nyálas múzsacsók.

Ajánlatkérés